Eski Ürgüp Belediye Başkanı ve AK Parti Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Fahri Yıldız, ziyaretinde FİB Haber.Com gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Fikret Çapacı ve Genel Koordinatör İbrahim Uysal ile bir süre fikir alışverişinde bulundu.

Karakter ve mizaç olarak mücadeleci ve vazgeçmeyen bir yapıda olduğunu söyleyen Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Fahri Yıldız; "Bu şehrin bir evladı olarak Nevşehir'in sorunlarını ve çözüm yollarını çok iyi biliyorum. Aynı zamanda yerel yöneticilik deneyimi ve eğitimci kimliğimle, bilgi ve tecrübelerimi milletvekili olarak Nevşehir'e yansıtmak için yola çıkmış bulunuyorum. Allah nasip ederse ve partimizin değerli mensupları bu fırsatı verirse çok farklı bir milletvekili olarak Nevşehir'ime hizmet etmek istiyorum” dedi.

Ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren FİB Haber.Com Genel Yayın Yönetmeni Fikret Çapacı ile Genel Koordinatör İbrahim Uysal da  ziyaretlerinden dolayı AK Parti Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Fahri Yıldız'a şimdiye kadar yaptığı hizmetleri için teşekkür ederek, çıkmış olduğu bu yolda başarı dileklerinde bulundu.

Nevşehir’in daha fazla hizmete layık olduğunu vurgulayan Yıldız, “İnşallah milletvekili olursam Nevşehir için koşacağız koşturacağız. Eksikleri biliyorum. Ne lazımsa onu yapacağız. Aday olursam eksiği de fazlayı da söyleyeceğim, yapmayacağımı ve yapamayacağımda söyleyeceğim. Her şey Nevşehir, her şey Türkiye için her şey insanlık için.” açıklamalarında bulundu.

Karşılıklı sohbetlerin ardından ziyaret günün anısına çekilen fotoğrafla son buldu.