AK Parti Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Fatih Uçar, AK Parti İl başkanlığının düzenlediği aday tanıtım toplantısı kapsamında Nevşehir'in tüm İlçelerini ziyaret ederek ilçe teşkilatları ile bir araya geldi.

Nevşehir'in İlçelerini ziyaret ederek ilçe teşkilatları ile bir araya gelen Milletvekili Aday Adayı Fatih Uçar, neden milletvekili olmak istediğini ve hedeflerini anlattı. 

Memlekete hizmet etme amacıyla yola çıktıklarının altını çizen AK Parti Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Fatih Uçar, her platformda Nevşehir'in sesi olacaklarını hizmetlerin Nevşehir ve ilçelerine getirilmesi için çalışacaklarının ifade etti.

Nevşehir Milletvekili aday adayı Fatih Uçar, konuşmasının sonunda; "Elleri nasır tutmuş işçimizin, memleket insanıma hizmet eden memurlarımızın, alın terleri akıtarak köyünde tarım yapan köylülerimizin, sanayicilerimizin, esnaflarımızın ve turizmcilerimizin temsilcisi ve Ankara’daki kapısı olmak için aday adayım.

Bu duygu ve düşüncelerle 28. Dönem milletvekilliği için aday adaylığımı açıklıyor destek ve dualarınızı bekliyorum.

Demokrasi bayramımız kutlu olsun Mevlam yar ve yardımcımız olsun. Çıkmış olduğumuz bu kutlu yolda bizleri yalnız bırakmayan bütün Ak Parti ailesine ve dostlarımıza teşriflerinden dolayı teşekkür ediyor saygılar sunuyorum." dedi.