14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan milletvekilliği seçimleri için, AK Parti'den Nevşehir Milletvekili Aday Adayı olan NTSO Meclis üyesi ve Nevşehir'in sevilen iş insanlarından Fatih Uçar,  seçim çalışmaları kapsamında gerçekleştirdiği ziyaretlerini aralıksız devam ettirirken, ilçe ziyaretlerini de aksatmıyor.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Fatih Uçar, ilçe ziyaretleri kapsamında Acıgöl Belediye Başkanı Ercan Ertaş'a nezaket ziyaretinde bulunarak bir süre görüştü.

Nevşehir Milletvekili A.Adayı Fatih Uçar, “Memleketimize hizmet amacıyla bu yola çıktık. Bu süreçte ziyaretlerimizi genişleterek gerçekleştiriyor ve Allah’tan her şeyin hayırlısının olmasını diliyoruz. Ziyaretlerimiz kapsamında bugünde Acıgöl Belediye Başkanı Ercan Ertaş'ı makamında ziyaret ederek istişarelerde bulunduk. Kabulü, ev sahipliği ve yakın ilgilerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

Acıgöl Belediye Başkanı Ercan Ertaş'ta, makamında ağırladığı aday adayı Fatih Uçar'ı tebrik ederek seçim sürecinde başarılar diledi.