AK Parti Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Fatih Uçar, seçim çalışmaları kapsamında Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (NEVESOB) Başkanı Mehmet Pınarbaşı'nı makamında ziyaret etti.

Nevşehir 'e hizmet etmek için yola çıktığını ifade eden Fatih Uçar yaptığı açıklamada, “ Halka hizmet hakka hizmet anlayışı ile göreve talip olduk. İmkan verildiği takdirde Nevşehir için var gücümle çalışacağım. Sivil toplum örgütleri ile hep birlikte hareket etmek, şehrimizin sorunlarına karşı aranan çözüm yollarında hep birlikte çalışmalar yürütmenin de önemini çok iyi biliyoruz” dedi.

Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (NEVESOB) başta olmak üzere tüm sivil toplum kuruluşlarının her bir görüşüne çok büyük önem verdiklerini söyleyen Uçar, “ Çok seslilik, hizmeti ve demokrasiyi getirir. Her görüşün, her fikrin bizim için artı değeri vardır. Çünkü hepimizin amacı bu şehre ve bu Ülkeye hizmet etmektir” dedi.

Nevşehir Milletvekili A. adayı Fatih Uçar: “2023 seçimleri hem ülkemiz hem de milletimizin geleceği adına çok önemli bir dönüm noktasıdır. Son 21 yıldır güçlü bir Türkiye inşası için daima geleceği şekillendiren AK Parti, milletimizin güçlü desteğiyle 2023 seçimlerinden de zaferle çıkacaktır. Bizler de güçlü bir Türkiye inşası için inançla ve azimle birlik ve beraberlik içerisinde çalışmaya devam edeceğiz. 2023 seçimlerinin ülkemiz, milletimiz ve Nevşehirimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum.” dedi.

Milletvekili A.Adayı Uçar'ın ziyaretinden büyük mutluluk duyduğunu ifade eden NEVESOB Başkanı Mehmet Pınarbaşı ise, seçim sürecinin Ülkemize, Şehrimize hayırlı olmasını temenni etti. Tüm aday adaylarına başarılar dilediğini ifade eden Pınarbaşı, “ Esnaf ve Sanatkarlarımızın sorunlarına kalıcı çözümler bulunmasını bekliyoruz. Bizim sorunlarımız belli. Teşhisin iyi yapılması gerekmektedir” dedi.

Ziyarette Pınarbaşı, Milletvekili aday adaylığı sürecinde Uçar'a başarılar diledi.

Fatih Uçar kimdir?


1978 Nevşehir ili Avanos ilçesi doğumluyum. İlk,orta ve lise öğrenimini Kocaeli/Karamürsel'de tamamladıktan sonra, 2003 yılında Atatürk Üniversitesi Kazım Karabekir Eğitim Fakültesi Fizik Ögretmenliği Bölümünü Yüksek Lisans yaparak bitirdim. 2 yıl öğretmenlik meslegini icra ettikten sonra Nevşehir'de ticaret hayatına başladım ve 17 yıldır aktif olarak devam etmekteyim. 2014 yılında Adalet ve Kalkınma Partisi Nevşehir Merkez ilçe ekonomi ve Mali İşler Başkanlığı görevinde bulundum ve hâlâ Adalet ve Kalkınma Partisi İl yönetim kurulu üyesiyim. 1 Ekim 2022 yılında Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası 15. Meslek komitesi Meclis üyesi olarak seçildim ve hâlâ bu görevi sürdürmekteyim. Evli ve 4 çocuk babasıyım.