Nevşehir'de sanayi camiası, iş dünyası, turizm ve sivil toplum kuruluşları gibi toplumun her kesimi tarafından taraflı tarafsız sevilen ve büyük saygı duyulan genç iş insanı ve AK Parti 28. Dönem Nevşehir Milletvekili Aday Adayı İsmail Usta, bugünde Avanos ilçesine bağlı Özkonak, Çalış ve Kalaba kasabalarını ziyaret etti.

Nevşehir Milletvekili A. Adayı İsmail Usta, ziyaretlerinde Çalış Belediye Başkanı Kazım Yılmaz, Kalaba Belediye Başkanı Erdal Yorgancı ve Özkonak Belediye Başkanı Abdülkadir Macit ile yaklaşan 14 Mayıs Genel seçimleri üzerine karşılıklı görüş ve fikir alışverişinde bulundular. 

Milletvekili Aday adayı Usta, AK Parti belde belediyeleri ve teşkilatları ziyaretine ilişkin şunları paylaştı: “Bugün, Avanos ilçemize bağlı Özkonak, Çalış ve Kalaba Belediye Başkanlarımız, belde başkanlarımız ve yönetiminin katıldığı anlamlı bir ziyaretler oldu benim için. Nevşehir'in beldelerinde teşkilatımızın güzel insanları ile gönül birlikteliğimizi pekiştirdik. Tarih yazacak kadrolarla bir arada olmak ne büyük mutluluk.” Türkiye’nin ruhu Anadolu, Anadolu’nun ruhu Nevşehir'dir.” dedi.