AK Parti Nevşehir Milletvekili Süleyman Özgün, Ramazan Bayramı nedeniyle yayımlamış olduğu mesajında "Tüm İslam aleminin ve sevgili Nevşehirli hemşerilerimin mübarek Ramazan bayramını tebrik ediyorum" dedi.

Milletvekili Özgün mesajında şunları kaydetti; “Kıymetli hemşehrilerim, Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ebedi azaptan kurtuluş olan bir Ramazan ayını daha nihayete erdirdik. Bizleri, küslerin barıştığı, ayrı düşenlerin kavuştuğu, safların sıklaştığı, umutların tazelendiği, yüreklerin heyecanla çarptığı bir bayrama daha ulaştırdığı için Rabbimize hamd ediyorum.

Bununla birlikte, dünyanın dört bir yanında, şu mübarek bayram günlerinde dahi başta Gazze’de olmak üzere zulüm altında inleyen, yokluk ve yoksulluk içinde çırpınan kardeşlerimizin olduğunu bilmek, kalplerimizi hüzünlendiriyor.

Bayramların, tüm Müslümanlar ve insanlık için de gerçek manasıyla “bayram” havasında geçmesini arzu ediyoruz. Rabbimizin gönüllerimizi yumuşattığı bu özel günler, aynı zamanda kırgınlıkların giderilmesi, küskünlerin barışması için de önemli fırsatlardır. Bayram vesilesiyle, annelerimiz, babalarımız, akrabalarımız yanında; yetimleri, öksüzleri, şehit çocuklarını ziyaret etmeyi, onların da gönüllerini almayı lütfen ihmal etmeyelim. Bayram sevincini yaşarken; hastaları, muhtaçları, düşkünleri, yaşlıları, mazlumları lütfen unutmayalım.

Karşılığını Allah’tan bekleyerek, Rabbimizin bizlere verdiği nimetleri ihtiyaç sahipleriyle paylaşalım, onlara da yardım elimizi uzatalım. Mevla’mdan, içinde bulunduğumuz mübarek günler hürmetine, ülkemizin ve milletimizin önünü açmasını, ufkunu aydınlatmasını niyaz ediyorum. Aziz şehitlerimizi rahmetle yâd ediyor, kahraman gazilerimizi şükranla selamlıyorum. Tüm Nevşehirli hemşerilerimizin ve İslam âleminin mübarek Ramazan Bayramını kutluyor, bu bayramın vatanımıza, milletimize ve İslam âlemine barış ve huzur getirmesini temenni ediyorum." dedi.