Türkiye, 14 Mayıs günü gerçekleştirilen 28. Dönem Milletvekili ve Cumhurbaşkanı seçiminde oyunu kullandı. İlk tur sonrası Yüksek Seçim Kurulu, seçimin 2. tura kaldığını açıkladı. Bu çerçevede AK Parti Nevşehir İl Teşkilatı, seçim çalışmalarına yeniden başladı.

Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci tura kalması nedeniyle AK Parti Nevşehir İl Teşkilatı, 14 Mayıs seçimlerinin ardından ara vermeden Nevşehir'in ilçelerinde  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a destek için için sahaya indi.

Kozaklı içesinde AK Parti İlçe teşikilatı stant açıp yeniden seçim çalışmalarına başlarken, AK Parti Nevşehir İl Teşkilatı, bugün Acıgöl ve Ürgüp ilçelerini ziyaret ederek Cumhur İttifakı Adayı Recep Tayyip Erdoğan için, vatandaşlardan oy istiyor.

Ürgüp'te yürütülen seçim çalışmalarına katılan Belediye Başkanı Mehmet Aktürk; "AK Parti İl Başkanımız, Milletvekillerimiz ve İlçe teşkilatımız ile birlikte esnaf kardeşlerimizi ziyaret ediyor, 14 Mayıs Milletvekilliği seçimlerinde verdiklerini destekler için teşekkür ediyoruz. 28 Mayıs’ta ki 2. Tur seçimlerinde Cumhurbaşkanımız için daha fazla gayretle, maksimum oranda destek taleplerimizi iletiyoruz." dedi.

AK PARTİ ACIGÖL, ÜRGÜP ve KOZAKLI'DA...