Nevşehir'de Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti)'nin seçim kampanyası kapsamında, Hüseyin Çetinkaya'nın başkan adayı olarak gösterildiği Çat beldesinde coşku dolu bir törenle seçim ofisi açıldı.

Açılışa Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Ebubekir Gizligider, AK Parti Nevşehir Milletvekili Süleyman Özgün, İl Başkanı Ali Kemikkıran, Merkez İlçe Başkanı Murat Özkaya, Kadın Kolları Başkanı Elife Çelebi, Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk, Çat Belediye Başkanı İbrahim Ertürk, ilçe ve belde teşkilatının yanı sıra mevcut belediye başkanları ve Çatlı çok sayıda vatandaş da katıldı.

Kur'an-ı Kerim okunmasıyla başlayan AK Parti Çat seçim ofisi açılış programı protokol konuşmalarıyla devam etti. Konuşmaların ardından kurdele kesilerek seçim ofisinin açılışı gerçekleştirildi.

Bu etkinlikte yapılan konuşmalarda, beldeye sunulan hizmet ve projelerin üzerine daha fazlasını eklemek için Hüseyin Çetinkaya liderliğinde çalışacaklarının altı çizildi. Parti temsilcileri, adayın seçilmesi halinde söz verdikleri hizmet ve eserlerin beldede hayata geçirileceğini belirtti.

Vatandaşlar ise seçim ofisinin açılmasıyla birlikte Başkan adayı Hüseyin Çetinkaya'ya sevgi gösterilerinde bulundu.

Seçim ofisi açılışına katılan Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Ebubekir Gizligider;  "AK Parti Nevşehir Milletvekilimiz Süleyman Özgün, İl Başkanımız Ali Kemikkıran,İl teşkilatımızın kıymetli üyeleri ile Çat Beldemizin seçim bürosu açılışına katıldık. Çat çok heyecanlı, Çat kasabamız hazır ve kararlı..." dedi.

Hüseyin Çetinkaya; “Yeniden Çat diyoruz”

Çat Belediye Başkan Adayı Hüseyin Çetinkaya da şunları kaydetti; “Öncelikle katılımları için Değerli Bakan Yardımcımız Sayın Ebubekir Gizligider'e, Milletvekilimiz Sayın Süleyman Özgün'e, İl Başkanımız Sayın Ali Kemikkıran'a ve sevdalısı ve her daim emrinde olduğum Çatlı hemşehrilerime teşekkürlerimi sunuyorum.  Bu memlekette büyüdük biz bu memlekete bir borcumuz var. Bu borcu hep birlikte ödeyeceğiz diye konuştu. 

Çetinkaya, Kimse bizim rakibimiz değil biz Çat'ya ne yapacağımızı ne yapmamız gerektiğini Çat'ın neye ihtiyacı olduğunu anlatacağız. Bunu anlatmak içinde, kapı kapı dolaşacağız, gönüllere gireceğiz. Yaşadığımız kasabamızın daha güzel hizmetlerle buluşması için gece gündüz çalışacağız. Aday gösterildiğimiz günden bugüne kadar hep sahadayız. Vatandaşlarımızın partimize ve şahsıma göstermiş olduğu ilgi ve alaka çok çok güzel. Bu da bizi ziyadesiyle memnun etmektedir. Çat kasabası olarak bu seçimde büyük bir rekorla alacağız. Hazırız ve kararlıyız” dedi.