Derinkuyu Belediye Başkanı Bülent Aksoy, döneminde hayata geçirilen bir çok projelerle göz kamaştırarak, geleceğe dönük umutlarını tazeledi.

Başkan Aksoy En Başarılı Belediye Başkanları Arasında

Nevşehir'in son yıllarda tartışmasız parlayan yıldızı olan Derinkuyu ilçesinde, başarılı alt yapı çalışmalarıyla en son geçtiğimiz sene "2023 Yılının en başarılı altyapı proje belediyeciliği" ödülüne layık görülen Belediye Başkanı Bülent Aksoy, alt yapıdan üst yapıya, ulaşımdan, eğitime, sosyal belediyecilikten spora bir çok konuda ilçeyi ilklerle buluşturdu.

5 yıllık görev süresi boyunca bir çok projeyi hayata geçiren ve ilçe halkının hayatına dokunan projeleriyle dikkat çeken Derinkuyu Belediye Başkanı Bülent Aksoy, “31 Mart akşamından sonra da inşallah kıymetli hemşehrilerimiz ve ilçemiz geleceğini inşa etmek için aşkla, sevgiyle çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.

Aksoy; “Biz yaptık yine biz yaparız”

Derinkuyulu vatandaşların gösterdiği büyük teveccüh ve desteklerden dolayıda büyük memnuniyet duyduğunu ifade eden Başkan Aksoy, Halkımızın bizlere karşı göstermiş olduğu bu yoğun teveccüh ve samimiyet birlikteliğimiz ve kardeşliğimizin de göstergesi. Allahın izniyle bu büyük coşku 31 Mart gecesi yeni bir zaferin kutlamasıyla taçlanacak ve 1 Nisan sabahı itibariyle de gerçek belediyecilik anlayışıyla Derinkuyu’muza hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.

Başkan Aksoy Derinkuyululara hitap edecek...

Derinkuyu Belediye Başkanı ve yeni dönem Başkan Adayı Bülent Aksoy, "28 Mart Perşembe günü Saat: 16:00 da belediye hoparlörlerinden halka hitap edecek. Tüm halkımız davetlidir."