Milletvekili adayı Mustafa Rauf Yanar seçim çalışmalarına devam ederken, günün ilk saatlerinde AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) birimi tarafından organize edilen kararsız muhalif seçmenler telefonla aranarak Türkiye Yüzyılı vizyonunu anlatıldı.

Kardelen Koleji, Altınyıldız Koleji, Kamp Eğitim Merkezi ve Çölyen cam fabrikasını ziyaret eden Yanar, öğle yemeğini Altınyıldız Kolejinde öğretmenlerle birlikte yedi.

Sırasıyla Hacı Rasim Uzer Mesleki Eğitim Okulu, Nevşehir Özel Eğitim Okulu, Monark Otel, çevre yolu üzerinde bulunan akaryakıt istasyonları ve fabrikaları ziyaret eden Yanar, Traktörcüler Sitesine girerek esnaf ziyareti yaptı.

Nevşehirli bir vatandaşın, “Allah Recep Tayyip Erdoğan’ı başımızdan eksik etmesin. Ona olan inancımız tam ve sonuna kadar arkasındayız.” ifadesi karşısında oldukça mutlu olan Yanar, duyulan bu teveccühe layık olmaya çalışacaklarını ve bu doğrultuda Nevşehir halkından destek istediklerini söyledi.

Kadın Kolları Başkanlığı tarafından organize edilen çat kapı ev ziyaretleri kapsamında ziyaret yapan Yanar, Gençlik Kolları Başkanlığının organize ettiği ev ziyaretleriyle de ilk defa oy kullanacak gençlerden büyük destek gördü. Nevşehir Belediye Başkanı Mehmet Savran ile birlikte bir gencin doğum gününü kutlayan Yanar, ilk defa oy kullanacak olan Nevşehirli gencin oyuna talip olduğunu söyledi.

Güzelyurt mahallesinde ev ziyaretleriyle hem günün yorgunluğunu çıkarmaya çalışan Yanar, vatandaşlardan gördüğü büyük ilgi karşısında çok mutlu olduğunu ifade etti.

Yanar yaptığı açıklamada, “14 Mayıs’tan sonra yapacağımız ikinci bayramla Nevşehir’in ve Türkiye’nin sorunlarını çözmeye devam edeceğiz.” dedi. 

WhatsApp Image 2023-04-28 at 08.47.15 (1)WhatsApp Image 2023-04-28 at 08.47.14-1