Altınyıldız İlköğretim Kurumu Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 104. yıldönümü ve Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı büyük bir coşkuyla kutladı.

Programımız Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ve İstiklal Savaşımızın tüm kahramanları için saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başladı. 2. Sınıf zümre öğretmenlerimizin hazırladıkları programda günün anlam ve önemine ait konuşmanın ardından öğrencilerimiz şiir, oratoryo, koro, gösteri ve danslarını sundular.

İlköğretim Kurum Müdürü Ahmet ÜNAL yaptığı konuşmada “Programın hazırlanmasında emeği geçen öğrencilerimize, 2. Sınıf zümre öğretmenlerimize ve programda bizleri yalnız bırakmayan saygıdeğer velilerimize teşekkür ederiz. Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 104. Yılı kutlu olsun” dedi.

Varlıklarıyla hayatımıza neşe katan tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı en içten duygularımızla kutlarız.

ALTINYILDIZ İLKÖĞRETİM KURUMU.