Tff 1. Lig takımlarından Ankaragücü, 12 gün süren Nevşehir kampını tamamladı.Nevşehir merkeze bağlı Nar beldesindeki tesislerde sabah ve akşam olmak üzere 2 idmanla yeni sezon hazırlıklarını devam ettiren Ankaragücü, Tff 1. Lig ekiplerinden Trabzon 1461 takımı ile yaptığı hazırlık maçıyla kampı tamamlayarak, Ankara'ya hareket etti.

Ankaragücü'nün Teknik Sorumlusu Fuat Akyüz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kamp sürecinin oldukça verimli geçtiğini, sıcak havaya rağmen her gün çift idman yaptıklarını ve futbolcularının da buna iyi reaksiyon gösterdiğini söyledi.

Nevşehir'deki kamp ortamını çok beğendiklerini ve burada kendileri gibi birçok kulübün kamp yaptığını belirten Akyüz, "12 günlük kamp süreci içinde çocukların özverisi, fedakarlığı görülmeye değerdi. Hepsine teşekkür ediyorum. Bize bu imkanı sağlayan yönetimimize teşekkür ediyorum. Çok olumlu bir kamp geçti. Cumartesi günü yönetim kurulu toplantısı var, kongremiz var. Kongreden sonra yönetimin alacağı karar doğrultusunda ya Ankara'da çalışacağız ya da bir hafta 10 günlük bir kamp süreci daha düşünüyoruz" dedi.

Kadrodaki bütün futbolcuları A'dan Z'ye tanıdığını, her birinin çok yetenekli olduğunu kaydeden Akyüz, transfer yasağının kalkmasıyla bu genç kadroya tecrübeli futbolcular ekleyeceklerini söyledi.

Akyüz, transfer yasağının kalkması konusunda yönetimin de büyük bir çaba sarf ettiğini bildiklerini, olumlu gelişmeler olacağına inandığını kaydetti.

 

Akyüz, "Bu kadro benim çok uzun yıllar beraber olduğum altyapıdan futbolcularım. Hepsi zaten birer değer, değer olmasalar burada olmazlardı. Hepsi çok kaliteli, çok üst seviyede futbolcular. İnşallah çok daha iyi yerlere gelecek çocuklar" diye konuştu.