CHP Antalya Milletvekili Sururi Çorabatır, Derinkuyu Belediye Başkanı Taner İnce ve Ürgüp Belediye Başkanı Ali Ertuğrul Bul'umakamlarında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu. 

Antalya Milletvekili Sururi Çorabatır, Nevşehir ziyaretleri kapsamında ilk olarak Derinkuyu Belediye Başkanı Taner İnce’yi makamında ziyaret ederek yeni döneminde başarılar diledi.

Ziyarete ilişkin açıklamada bulunan Milletvekili Sururi Çorabatır, "Derinkuyu Belediyesini ziyaret ettim. Belediye Başkanımız Taner İnce ve ilçe Başkanımız Soner Barut'a misafirperverlikleri için teşekkür ediyorum." dedi.

Başkan İnce de nazik ziyareti Milletvekili Sururi Çorabatır'a teşekkürlerini iletti.

Milletvekili Çorabatır'ın sonraki durağı Ürgüp oldu

CHP Antalya Milletvekili Sururi Çorabatır, "Kapadokya temaslarımda bölgenin en büyük ilçesi olan Ürgüp'e ve Ürgüp Belediyesi'ne bir ziyaret gerçekleştirerek, 15 yıl sonra Ürgüp'e tekrar CHP'nin belediye hizmetlerini getirecek olan Ali Ertuğrul Bul Başkan'ın misafiri oldum. Kendisine yürekten başarılar dilerim. Ziyaretlerim esnasında ev sahiplikleri için turizmci dostlarım Ürgüp Belediye Başkan Yardımcısı Aydın Ayhan Güney, TÜROFED Genel Sekreteri Yakup Dinler ve KAPTİD Başkanı Teyfik Ölmez'e ayrıca teşekkür ederim." dedi.

Editör: İbrahim UYSAL