2021 yılında Pençe-Yıldırım harekat bölgesinde çıkan çatışmada şehit düşen P.Uzm.Çvş İdris Aksöz’ün şehadetinin 1. yılı nedeniyle Alacaşar köyünde düzenlenen anma proğramı için Nevşehir'e gelen önceki dönem İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay'ın eşi Seçgin Artunay, beraberinde Nevşehir Vatan Sevdalıları Derneği Başkanı İhsan Biçkin ve Şehit polis Semih Turgut'un eşi Nevin Kaleli Turgut ile birlikte Türkiye Harp Malulu Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Nevşehir İl Temsilcisi Afrin Gazisi Zeki Didinmez’i ziyaret ederek bir süre görüştü.

Ziyarette, İl Temsilcisi Afrin Gazisi Zeki Didinmez, Artunay'a Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneğinin faaliyet ve çalışmalarıyla ilgili bilgiler verdi.

Nevşehir'e gelipte sizleri görmeden dönemezdim diyen önceki dönem Nevşehir İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay'ın eşi Seçgin Artunay'da, Şehit ve gazilerimizin birbirleriyle ve toplumla dayanışmasında, acıların hafifletilmesinde rol oynayan derneklerimiz, önemli bir misyonu yerine getiriyor. Vatan için evlatlarını, eşlerini, kardeşlerini feda eden şehit aileleri ve kahraman gazilerimizin fedakarlıklarının hiçbir zaman unutulmayacağını ve her zaman yanlarında olduklarını ifade etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Temsilcisi Didinmez, Polis Eşleri Derneği Nevşehir Şube Başkanlığı göreviyle şehrimizde bulunan tüm şehit aileleri ve gazilerin her zaman yanında büyük güç olarak desteklerini her zaman hissettiğimiz Sayın Seçgin Artunay hanıma ve şahsında değerli eşi fahri hemşehrimiz Mehmet Artunay'a çok teşekkür ediyorum. Arada mesafeler olsada gönül birlikteliğimiz her daim devam ediyor. Bugünkü ziyaretleri de bizleri onurlandırmıştır."

Didinmez; "Nevşehir'deki başarılı hizmetleriyle unutulmaz Emniyet Müdürleri arasında yer alan Sayın Mehmet Artunay'a da selam ve sevgilerimizi gönderiyoruz." ifadelerinde bulundu.

Ziyaret günün anısına hediye takdimi, iyi dilek ve temennilerle sona erdi.