İstanbul'da ikamet eden NEVBİAD üyesi Nevşehirli değerli hemşehrimiz İş insanı Bayram Sağlam'ın Yönetim Kurulu Başkanı olduğu Bakırcı Yapı Türkiye’nin yeni, İstanbul’un en merkezi otomobil galeri sitesini yapıyor. 

Türkiye'nin Yeni Otomotiv Alışveriş Merkezi Autogross İstanbul'a  doğru geri sayım başladı...

“Türkiye’nin yeni, İstanbul’un en merkezi OTOAVM”si sloganı ile yola çıkan Autogross İstanbul, Türkiye’nin en köklü ve en saygın kuruluşlarından olan Bakırcı Yapı ve Altınbaş Holding’in güçlü işbirliğiyle hayata geçiyor.

Autogross İstanbul, otomobil alıcı ve satıcılarını buluşturacak 

Autogross İstanbul, otomobil alıcı ve satıcılarının buluştuğu ve her türlü gereksinimlerini karşılayacağı bir merkez olarak hizmet verecek.

İstanbul'da otomotiv sektörünün geleceğine damga vuracak, “Türkiye’nin yeni, İstanbul’un en merkezi OTOAVM”si Autogross İstanbul, Ticaret, Alışveriş ve Konaklama’nın tam merkezinde, TEM Otoyolu Mahmutbey kavşağında, İSTOÇ’un tam karşısında yer alıyor.

Autogross İstanbul'da teslim dönemi yaklaşıyor!

Sağlam Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Sağlam, “Oto galeri sektörünü heyecanlandıran projemiz için artık geri sayım başladı. Yatırım yapan herkesi mutlu edecek projemiz, mevcut lokasyonu ile de projede yer almak herkes için büyük bir ayrıcalık sağlayacak. Tamamen son sistem ve çevre dostu Autogross İstanbul, ayrıca ruhsat sorunu yaşıyan oto galericilerin bu sorununa da çare olacak. Yeni yönetmeliğe uygun olarak inşa edilen proje İstanbul’dan yer alan galeri sahipleri artık böyle bir sorunla uğraşmak zorunda kalmayacak. Dolayısıyla, proje İstanbul otomotiv sektörünün yeni çekim merkezi ve sektörün tüm paydaşlarını tek çatı altında toplayan bir merkez olacak.” şeklinde konuştu.

OTOMOTİV SEKTÖRÜNÜN YENİ ÇEKİM MERKEZİ

Otomotiv sektörünün paydaşları OTOAVM konseptiyle tek çatı altında buluşuyor!

Satış ofisimiz Autogross İstanbul binasındaki yeni yerine taşındı.

Toplam 11 kattan oluşan projede 100 ila 1.500 metrekare arasında değişen 179 adet mağaza satışa sunulacak. Çok yüksek sayıda ön talep toplanan projede satışlar 

Avantajlı ödeme koşullarıyla galeri sahibi olmak veya yatırımlık dükkan almak için satış ofisimizi ziyaret edebilir ve yetkililerimizle iletişime geçebilirsiniz.

İletişim: 0 212 905 12 12

Satış Ofisi: Mahmutbey Mahallesi, 2458 Nolu Sokak, No: 8, İstanbul Bölge İdare Mahkemesi Yanı (İSTOÇ Karşısı) Bağcılar / İstanbul

www.autogross.com.tr

Genel özellikler

İki kat yer seviyesinin altında, dört kat giriş kotunun altında olmak üzere toplam 11 kat ve terastan oluşan Autogross İstanbul, toplam 90.000 m² proje alanına sahip. Bu alanın 25.000 m²’si teşhire, 18.000 m²’si otoparka ayrılmış olup her bağımsız bölüm için teşhir alanı ve otopark alanı tahsisli olarak dağılıyor. 4.5 m. tavan yüksekliği ve 9 m. dükkan cephesiyle rahat ve geniş bir ticaret alanı oluşturan Autogross İstanbul’da 179 adet bağımsız bölüm yer alıyor. Tercihe göre 41 m² ile 243 m² arasında değişen esnek dükkan seçeneklerinin yanı sıra, teşhir alanları isteğe göre 20 m² ile 1500 m² arasında değişiyor.

Bakırcı Yapı Güvencesiyle...

İstanbul’un en merkezi “OTOAVM”si Autogross İstanbul için geri sayım başladı

İSTOÇ, İSTOÇ Oto ve Ticaret Merkezi, Otocenter Otogalericiler Sitesi, Automall Oto Galericiler Çarşısı’nın hemen karşısında bulunan "Autogross İstanbul" otomotiv sektörünün yeni merkezi olmayı hedefliyor.

Bakırcı Yapı ve Altınbaş Holding’in yarım yüzyıla dayanan farklı sektörlerdeki deneyimleri Autogross İstanbul projesinde otomotiv sektörü için yeni fırsatlara dönüşüyor.

Sektörün bütün paydaşlarını bir araya getiren Autogross İstanbul, eşşiz lokasyonu ve TEM otoyoluna 140 m. cephesiyle otomotiv sektörüne benzersiz bir görünürlük kazandırıyor.

Autogross İstanbul, galerileri ve sektör paydaşlarını “tek çatı” altında toplayarak kurumsal AVM yapısını sektöre kazandırıyor! Yeni dönemde “tek çatı” altında olmak başarının anahtarı olacak!

Autogross İstanbul Satış Ofisi, İstanbul Bölge İdare Mahkemesi Yanı Şantiye Alanı BAĞCILAR / İSTANBUL adresinde yer alıyor.

Editör: Fikret Capacı