Nevşehir Barosu Avukatlarından Av. Bülent Yumuş, 14 Mayıs'ta gerçekleştirilecek olan 28. Dönem milletvekili aday adaylığı başvurusunu CHP genel merkezinde yaptı.

CHP genel merkezinde 14 Mayıs’ta yapılacak seçimler nedeniyle aday adaylığı başvurusunu yapan Av. Bülent Yumuş, aday adaylığı başvurusu sonrası şu açıklamayı yaptı: " Genel Başkanımız, 13. Cumhurbaşkanı Adayımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun “hak, hukuk, adalet” yürüyüşündeki mücadelesine, yarınların güzelliği için çalışanlara omuz vermek için; Çocukluğumdan beri kültüründe büyüdüğümüz partimizden milletvekili adayı olmak için bugün müracaatımı yaptım. Nevşehir'imiz için ve hepimiz için hayırlı olsun. " dedi.

Av. Bülent Yumuş Kimdir?

1974 Nevşehir doğumlu ilk,orta ve lise öğrenimini Nevşehir de tamamladı.Ankara Üniversitesi Hukuk fakültesini bitirdi.Nevşehşr barosuna kayıtlı serbest avukatlık yapmakta.2007-2011 yıllları CHP nevşehir il başkanlığı görevini yaptı 2011 genel seçimlerinde CHP 1.sıra milletvekili adaylığı görevini üstlendi.Evli 3 çocuk babası.