İYİ Parti Nevşehir İl Başkanı Ali İhsan Parlatan ve İYİ Parti Avanos Belediye Başkan Adayı Gökçen Aker, Nevşehir'in en çok takip edilen FİB Haber İnternet Gazetesi'ni ziyaret ederek, Genel Koordinatör Fikret Çapacı ile görüştü.

İYİ Parti Avanos adayı Aker: “Tarih yazacağız’”

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener tarafından Avanos Belediye Başkan Adayı olarak açıklanan Gökçen Aker gazetemize yaptığı ziyarette, bütün adaylara saygı duyduğunu ama seçimi kazanacağından çok emin olduğunu, Avanos'ta tarih yazacaklarını söyledi.

Avanos'a Kadın eli değecek ...

31 Mart 2024 yerel seçimlerine ilişkin değerlendirlemelerde bulunan Başkan adayı Aker, Beş yılda tarih yazacağız. Ha çıkarımız menfaatimiz olacaksa bu görev bize nasip olmasın Ama Avanos halkına, sevdalısı olduğum Avanos'umuzun gençlerine, Avanas'umuzun kadınlarına faydamız olacaksa Allah bize bu görevi nasip etsin. Biz Avanos'a değer katacağımıza inanıyoruz. İlçemize hizmet için gerekirse söke söke alacağımız haklarımızı hizmete dönüştüreceğiz. Nihayetinde şuna inanıyoruz ki halkımızın destek dua ve teveccühleri ile Avanos'a 31 Mart'ta kadın eli değecek. Siyasette, ticarette, toplumda, kadın eli değen her iş bereketlenir. Kadın eli değen her iş neticeye ulaşır. Dolayısıyla bu uğurda memleketimiz AVANOS için yola çıktık başarılı olacağız. Hiç kimseden çekinmiyoruz. Gencimize, yaşlımıza, kadınımıze, erkeğimize emekçimize esnafımıza çiftçimize velhasıl tüm Avanos halkımıza güveniyoruz, Kazanacağımıza inanıyoruz"  dedi.

Ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden FİB Haber Gazetemiz Genel Koordinatörü Fikret Çapacı’da, İYİ Parti Avanos Belediye Başkan adayı Gökçen Aker'e başarılar dileyerek, “Seçimin sonunda kazanan inşallah AVANOS olur” şeklinde konuştu.

Beba4Bf4 76C8 4E40 A0Bd 5A31Df3F22A5