Avanos Belediye Başkanı Mustafa Kenan Sarıtaş, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri’nin ardından görevlerini sürdüren ve yeni seçilen muhtarlarla bir araya geldi.

Avanos'ta görev yapan muhtarları makamında ağırlayan Başkan Sarıtaş, İlçedeki mahallelerin genel durumu ile ilgili istişarelerde bulunarak; yapılan çalışmalar hakkında görüştüler.

Ayrıca toplantıda Belediye Başkanı Sarıtaş, Orta Mahalle eski muhtarı Halil Yoğurtçu’ya verdiği hizmetler için teşekkür plaketi sundular.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Sarıtaş; "Değerli muhtarlarımıza nazik ziyaretleri için teşekkür ediyoruz. Mahallelerimizin gözü, kulağı olacak siz kıymetli muhtarlarımıza yeni görevinizde başarılar diliyorum. Birlikte mahallelerimizden başlayarak tüm ilçemizi çiçek gibi yapacağız" dedi.

Mahallelerinde görevlerini sürdüren ve yeni seçilen muhtarları tebrik eden Başkan Sarıtaş, belediye hizmetlerinin mahallelere daha etkin ve verimli olarak aktarılması noktasında her zaman muhtarlarla yakın iş birliği içerisinde çalışacaklarını söyledi.

Editör: Fikret Capacı