Avanos Belediyesi ekiplerince, Kızılırmak kenarındaki yürüyüş ve dinlenme alanlarında bulunan ağaçların formlarının düzeltilmesi için budama çalışmaları yapılıyor.
Oturma alanlarının üzerine kadar sarkan ağaç sürgünleri budanarak temizleniyor. Kızılırmak içerisine doğru gelişen ve düzensiz büyüyen söğütlerde de dal kesimleri yapılarak gövdenin alt kısımları açılıyor.

Yeşil alanlarımızda özellikle söğüt ağaçlarında yapılan budama çalışmaları, Ziraat Bankası arkasında, Kıyı kafe önünden başlayarak Doğu Çevre Yolu Köprüsü istikametine doğru devam ettiriliyor.

Avanos Belediyesi Kilit Parke Çalışmalarına Devam Ediyor
 
Altyapısı tamamlanan sokaklarda, Avanos belediyesi  tarafından kilit parke yol yapım çalışmaları yoğun şekilde devam ediyor.

İçme suyu şebeke hattı yenilenerek, doğal gaz bağlantıları tamamlanan ve abone bağlantıları çekilen yollarımızda, kilit parke taş döşeme çalışmaları yapılıyor.

Avanos İlçesi Bahçelievler Mahallesi 602. Sokakta süratle sürdürülen yol yapım çalışmalarında, mevcut yol sıyrılarak ve akıntı verilerek drenaj ayarları yapıldıktan sonra kilit parke döşeme çalışmalarına geçiliyor.