Nevşehir’in Avanos ilçesi Yukarı Mahallesi sakinlerinden, turistik küçük alçı hediyelik eşya üreticisi, “Ankaralı Usta” olarak tanınan Sebahattin Özgen hayatını kaybetti.

Nevşehir’in Avanos ilçesinde uzun yıllardır turistik alçı hediyelik eşya üretimiyle tanınan, Muhittin oğlu Sebahattin Özgen’in vefat haberi üzüntüyle karşılandı.

Avanos’un Yukarı Mahallesi sakinlerinden olan ve çevresinde “Ankaralı Usta” lakabıyla tanınan Sebahattin Özgen’in cenazesi, ikindi namazına müteakip Avanos Mezarlığı’nda kılınacak cenaze namazının ardından dualarla toprağa verilecek.

FİB Haber ailesi olarak merhum Sebahattin Özgen’e Allah’tan rahmet; ailesine, yakınlarına ve tüm sevenlerine başsağlığı ve sabır diliyoruz.

İnnâ lillâhi ve innâ ileyhi râciûn.