Nevşehir'in sevilen esnaflarından fotoğrafçı Serkan Özdemir, 2024 yerel seçimlerinde Bahçelievler Mahallesine Muhtar adayı olduğunu geçtiğimiz günlerde duyurmuştu.

Bahçelievler mahallesi muhtar adayı Serkan Özdemir'in işte azaları:

  1. Rasim Arısoy (Esnaf)
  2. Özkan Sarkmaz (Esnaf)
  3. Hasan Yel (Esnaf)
  4. Hasan Uçar (E. Muhtar)
  5. Barış Kurtdoğan (Esnaf)
  6. Adnan Şahin (Esnaf)
  7. Ayhan Dursun (Esnaf)
  8. Mehmet Sataşmaz (Esnaf)

"Serkan Özdemir ile kazanan mahallemiz olacak"

Bahçelievler Mahallesi’ne hizmet getirmek için aday olduğunu belirten Muhtar adayı Serkan Özdemir açıklamasında, Bahçelievler Mahallemizin eksiklikleri başta olmak üzere mahallemizin tüm sorunlarıyla yakından ilgileneceğim. Bankamatik Muhtarı değil gönüllerin Muhtarı olmaya talibim.” dedi.

Gelen büyük talep ve teveccüh sonrası doğup büyüdüğü ve hala yaşadığı mahallesine hizmet etmek için bu yola çıktığını ifade eden Serkan Özdemir adaylığı konusunda yaptığı istişarelerinde "Hangi kapıyı çaldıysam, kiminle konuştuysam adaylığım için çok sevindiğini söylüyor. 'Serkan Özdemir tuttuğunu koparır mahallemize de güzel hizmetler getirir' diyorlar" ifadelerini kullandı.

“Başarılı bir muhtar halkına, mahallesine faydalı olabilir”

Muhtar adayı Serkan Özdemir, “Mahallem için en güzel ve faydalı hizmetleri yapacağımı düşünüyorum. Bu sebeple muhtar adayı oldum. Bahçelievler  Mahallesi ve halkı hizmetlerin en iyisine layıktır. Şimdiden hem mahalleme hem de memleketimize hayırlı uğurlu olsun. Bu işler nasip kısmet işi. Herşeyin hayırlısı neyse o olsun. Bahçelievler Mahalle sakinlerimizin desteğini bekliyor, saygılar sunuyorum.” dedi.

Bahçelievler Muhtar Adayı Serkan Özdemir'den 8 Mart mesajı

Muhtar adayı Serkan Özdemir yaptığı açıklamada, “ Türkiye Cumhuriyeti’nin kurulmasında büyük fedakarlıklar gösteren, Peygamber Efendimizin “Cennet anaların ayağının altında” sözüyle büyük değer verdiği kadınlarımız; günümüzde iş hayatı, eğitim, sağlık, yasama, yürütme ve yargıya varıncaya kadar her alanda üstlendiği görevleri başarıyla yerine getirmektedirler. Yaşamımızın her anında yanımızda olan kadınlarımız; bizleri dünyaya getiren, büyüten, yetiştiren, eğiten, sevgisi ile kuşatan ve şefkatli yürekleriyle bir an olsun bile bizleri yalnız bırakmayan en değerli varlıklarımızdır. Kahramanlıkları ve vatanseverlikleriyle de isimlerini tarihe yazdıran kadınların her konuda desteklenmesi hepimizin asli görevidir. Fedakarlıkları, emekleri, sevgileri ve mücadeleleriyle insanlığın umudunu yeşerten tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü tebrik ediyorum.” dedi.