Assuva Savunma Sanayii Yönetim Kurulu Başkanı Nevşehirli iş insanı Remzi Başbuğ, mezun olduğu Nevşehir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerine iftar verdi.

Okulun yemekhanesinde düzenlenen iftar proğramına Okul Müdürü Mehmet Dursun, Müdür Yardımcıları Emrah Kamacı, Ayşegül Demirses  Başar, Mehmet Civil, iş insanı Remzi Başbuğ, Avanos Halk Bankası Şube Müdürü Erdinç Ergün, FİB Haber Merkezi Genel Koordönatörü Fikret Çapacı, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Yemeğin ardından konuşan Assuva Savunma Sanayii Yönetim Kurulu Başkanı Remzi Başbuğ, yıllar öncesinde mezunu olduğu okulumda öğretmen ve öğrenci kardeşlerimle birlikte iftar yapmanın mutluğunu yaşıyorum dedi.

Okul Müdürü Mehmet Dursun'da, "Ürettiği yerli ve milli yer altı görüntüleme cihazları ve insansız hava araçlarıyla Türkiye’nin gururu olan ayrıca mezunu olarakta bizlerin övünç kaynağı değerli hemşehrimiz Assuva Savunma Sanayi Başkanı Remzi Başbuğ’u yıllar sonra böylesine güzel bir ramazan ayında okulumuzda konuk ettik.

Okulumuz mezunlarından Assuva Savunma Sanayii Yönetim Kurulu Başkanı Nevşehirli iş insanı Remzi Başbuğ'a bugün ki  iftar proğramına ev sahipliği için teşekkür ediyorum. Değerli kardeşimize ürettiği yerli ve milli görüntüleme cihazı ile başta Savunma sanayi olmak üzere ülkemize verdiği  hizmetlerden dolayı  tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz." diye konuştu.

İftar proğramı sonrası konuklarını makamında ağırlayan Okul Müdürü Dursun, günün anısına İş insanı Remzi Başbuğ'a okul öğrencileri tarafından özel olarak hazırlanan "Ayetel Kürsi Tablosu" takdim etti.