AK Parti Kozaklı Belediye Başkan Adayı Rıza Aydın, 31 Mart Mahalli İdareler Seçim çalışmaları kapsamında hemşehrileri ile bir araya gelmeye devam ediyor. Gerçekleştirdiği ziyaretlerde yoğun ilgi ile karşılaşan Aydın, esnaf ve vatandaşlardan büyük destek gördü.

Kozaklı'da Rıza Aydın sevgisi katlanarak artıyor...

Kozaklı İlçe seçim koordinasyon merkezini AK Parti Nevşehir Milletvekili Emre Çalışkan ve mevcut belediye başkanının katılımıyla açtıktan sonra seçim çalışmalarına start veren Rıza Aydın sahaya indi.

Hiç bir gününü boş geçirmeyen Başkan adayı Aydın halkın büyük sevgisiyle karşılaşıyor. Halkın istek ve arzularını birebir dinliyor. Kozaklılı hemşehrilerine Kozaklı'ya yapacakları projeleri tek tek anlatıyor.

Göreve geldiğinde her kesimi kucaklayacak bir yönetim anlayışı uygulayacağını belirten Aydın, “İlçemizi daha önce de olduğu gibi ortak akılla yönetip genciyle, yaşlısıyla, işçisiyle, esnafıyla, memuruyla her kesimi ile kucaklamayı amaçlıyoruz. Hem AK Parti belediyeciliği, hem de bizim belediye geçmişimizle şehrimize katkı sunmak amacındayız. Belediyecilik bizim işimiz. Günlerdir sahadayız, halkımızın bize olan teveccühü bu anlamda sorumluluğumuzu daha da artırmakta. 31 Mart’ta kazanacağımız zafer ile Kozaklı’ımızda alkış alacak projeleri hayata geçireceğiz.” diye konuştu.