Ortahisar Belediyesi tarafından kasabanın bir çok farklı yerinde yürütülen çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.

Ortahisar’da takdir toplayan alt ve üst yapı çalışmaları sürüyor

"Halkının efendisi değil, hizmetkârı olduğunu", yaptığı icraatlarla gözler önüne sererek, haktan ve halktan aldığı güçle projelerini, bir bir gerçekleştiren Ortahisar Belediye Başkanı Mustafa Ateş’in hızına yetişmek imkansız. 

Ortahisar'lı vatandaşların rahat bir yaşam sürdürebilmesi için mesai kavramı gözetmeksizin çalışan Belediye ekipleri kasabanın dört bir yanında ki çalışmalarla Ortahisar'ı adeta şantiye alanına çevirdi.

Ortahisar Belediyesi Şantiyesine Hoş Geldiniz

Yürütülen çalışmaları yerinde inceleyen Ortahisar Belediye Başkanı Mustafa Ateş, "Kasabamızda altyapı ve üstyapı hizmetlerimiz tüm hızıyla devam ediyor.  Tüm ekiplerimize kolaylıklar dilerim. Çalışmalar için bizlere güç veren Ortahisar halkımıza ve işletmelerimize gösterdikleri sabır için müteşekkiriz." dedi.

Yılmadan yorulmadan yürüyoruz aşk ile...

Başkan Ateş;"Ayrıca personellerimiz ve mesai arkadaşlarım başta olmak üzere, çalışmalarımızda yardımlarını esirgemeyen; Valimize, AK Parti İl ve İlçe Başkanlarıma, Milletvekillerimize, Nevşehir İl Özel İdaresi Genel Sekreterimize, teşekkürü borç biliriz..." dedi.