Nevşehir merkez ilçeye bağlı Kavak kasabasının Belediye Başkanı Feridun Bağcı, uzun zamandır beklenen doğalgaz, Kavak'a geliyor!

Girişimlerimiz sonucunda başlatılan proje kapsamında, Beldemizde Şantiye yeri ve çarşı meydanında Enerya Kapadokya Gaz Dağıtım A.Ş. adına Ofis açılışı 28.02.2024 tarihine kadar hazır hale gelecektir. 5 Mart- 10 Mart tarihleri arasında hazırlanan şantiye yerine Doğalgaz boru ve ekipmanları indirilip çalışmalara başlanacaktır. 2024 yılı içerisinde Beldemizin belirli bölümlerinde tamamlanması planlanan bölgelere Doğalgaz bağlanacaktır. Beldemizde kalan bölümlerinin tamamı 3 yıl içerisinde tamamlanıp doğalgaz kullanımına açılacaktır

Değerli Kavaklı hemşerilerim doğalgazın gelmesi için verdiğimiz sözü yerine getiriyoruz. Doğalgazı getirmek için uzun süredir çalışıyorduk. Sonunda emeğimiz boşa gitmedi ve projemizi başlatıyoruz. Sizlerin yaşam kalitesini artırmak ve modern yaşam standartlarına ulaşmanız için çalışıyoruz. Bu doğrultuda, doğalgaz projesini hayata geçirmekten büyük mutluluk duyuyoruz. Bu proje, kasabamızın gelişimine önemli bir katkı sağlayacaktır. Bu projenin gerçekleşmesinde emeği geçen başta MHP Genel Başkan Yardımcımız Nevşehir Milletvekili Sayın Prof. Dr. Filiz KILIÇ, İl Başkanımız Sayın Ali AKKOÇ, Enerya Kapadokya Gaz Dağıtım A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Faruk ÖZALTIN ve Enerya Kapadokya Gaz Dağıtım A.Ş Nevşehir İl Müdürü Sayın Özenç GEZGİN’e emeklerinden dolayı şahsım ve Kasabam adına sonsuz teşekkür ederim.