Acıgöl Belediye Başkanı Mehmet Eroğlu, Ankara ziyaretleri kapsamında Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı yetkilileriyle bir araya geldi. Başkan Eroğlu, Çevre Yönetimi Genel Müdürü Fatih Turan ve Genel Müdür Yardımcısı Semih İlker Sanaç’ı makamlarında ziyaret etti.
Başkan Mehmet Eroğlu ziyaret sonrası yaptığı açıklamada, “Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Çevre Yönetimi Genel Müdür Yardımcısı Sayın Semih İlker Sanaç’ı ziyaret ederek ilçemize yönelik çevre ve şehircilik projeleri konusunda istişarelerde bulunduk. Nazik ev sahipliğinden dolayı kendisine teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum." ifadelerini kullandı.
Gerçekleştirilen görüşmede, Acıgöl ilçesinin çevre düzenlemesi, alt yapı çalışmaları ve diğer şehircilik projeleriyle ilgili konular masaya yatırıldı.
Başkan Eroğlu’nun Ankara temaslarının ilçeye yönelik projelerin hızlanması açısından önemli olduğu belirtildi.