Nevşehir'in Acıgöl ilçesine bağlı Karapınar Belediyesi, beldenin modern bir görünüme kavuşması için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Belediye Başkanı Yasin Güneş öncülüğünde yürütülen hizmetler, vatandaşların konforunu artırmayı ve Karapınar’ı yaşanabilir bir belde haline getirmeyi hedefliyor.
Bu kapsamda uzun süredir planlanan Karapınar – Nevşehir ana yolu projesinde sona gelindi. Yol hem genişletiliyor hem de sıcak asfaltla kaplanarak bölge halkına yakışır bir hale getiriliyor. Toplam 3,5 kilometrelik yol çalışmasının birkaç gün içinde tamamlanarak hizmete açılması planlanıyor.
Başkan Güneş yaptığı açıklamada şunları söyledi:
“Tek amacımız Karapınar’ımızın çehresini değiştirecek adımlar atmak. Yıllarca adı gibi kara kalan yöremizi, artık modern yolları, TOKİ’si, bitmiş altyapısıyla halkımıza yakışır bir belde haline getirmek için çabalıyoruz. Yol çalışmamız Karapınar halkımıza hayırlı olsun. Halkımız her şeyin en güzeline layıktır.”
Başkan Güneş ayrıca projeye katkı sunan isimlere teşekkür ederek, “Önceki dönem Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Adil Karaismailoğlu’na, mevcut Bakanımız Abdulkadir Uraloğlu’na, Nevşehir Valimiz Ali Fidan’a, AK Parti Nevşehir İl Başkanımız Muhammet Feyzi Aygün’e, milletvekillerimiz Süleyman Özgün ve Emre Çalışkan’a ve emeği geçen herkese beldem adına şükranlarımı sunuyorum” dedi.