Türkiye Futbol Federasyonu tarafından organize edilen U16 Türkiye Şampiyonası Nevşehir Grup Merkezinde yer alan takımların grupları belli oldu.

Nevşehir ASKF binasında yapılan kura çekimine Türkiye’nin çeşitli illerinden gelen kulüplerin Başkanları, yöneticileri ve teknik sorumluluları katıldı. 

Toplantıya damga vuran isim ise Göreme Belediye Başkanı Ömer Eren oldu. 

Uluslararası, Ulusal, Bölgesel ve Yerel düzeyde yapılan organizasyonlarda Kapadokya’nın gelişimine ve tanıtımına büyük katkılar veren ve bu konuda farkındalık yaratan Başkan Ömer Eren, Türkiye Şampiyonası için ilimize gelen kulüplere kültür elçiliği yaparak bölgeyi tanıtmak amaçlı hediyeler yolladı. 

Kapadokya figürlü plaket, maket sıcak hava balonu ve ikramlar yollayarak toplantıda büyük teveccüh kazanan Göreme Belediye Başkanı Ömer Eren Kapadokya bölgesine kattığı değerle farkındalık yaratıyor. 

2023-2024 Futbol sezonu Türkiye Şampiyonası U16 Ligi 1. Kademe Müsabakaları 76 ilden 128 takımın katılımı ile toplam 22 tarafsız grup merkezinde yapılıyor. 

Nevşehir’de bu grup merkezlerinden birisi olarak yaklaşık 200’den fazla sporcu, antrenör ve teknik ekibi ağırlıyor. 

Nevşehir ASKF Başkanı Mustafa Avcı, TFF Nevşehir İl Temsilcisi Tolga Karaca ve Kulüp yöneticileri Göreme Belediye Başkanı Ömer Eren’e katkılarından dolayı teşekkür etti.