Belediye başkanlığı görevi süresince Nar halkının hayatına dokunan hizmetleriyle sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerini sergileyen AK Parti Nar Belediye Başkanı ve AK Parti Başkan Adayı Süleyman Özçelik,  31 Mart Yerel seçimleri öncesinde hemşerilerinden çok güzel geri dönüşler aldığını ifade ederek "Gerçek belediyecilik için, Hazırız ve Kararlıyız" mesajı verdi. 

Gelişen Değişen ve Büyüyen "Nar" Hedefiyle Çalışmalarımız Sürüyor...

Nar kasabasında atıl vaziyette bulunan eski Sağlık ocağı lojman binasına Nar Belediye Başkanı Süleyman Özçelik'in eli değdi. Bakım ve onarımı yapılan bina, şimdi yardıma muhtaç ailelerin konaklamasında kullanılıyor...

Özçelik, “Biz yaptık yine biz yaparız”

Nar kasabası halkının hayatına dokunan projeleriyle dikkat çeken AK Parti Nar Belediye Başkan adayı Süleyman Özçelik yaptığı açıklamasında; "Kasabamız sınırları içerisinde bakımsız ve atıl durumda olan 4 dairelik eski sağlık ocağı lojmanı sağlık bakanlığından yardıma muhtaç ailelerin konaklamasında kullanılmak üzere Belediyemize tahsisi yapılmıştır. Bakım ve onarımı yapıldıktan sonra kısa sürede kasaba halkımızın hizmetine sunulmuştur. Kasabamıza hayırlı olsun" dedi.

Özçelik, 'Hazırız ve Kararlıyız'

Hayata geçirdiği projeler ve sosyal, kültürel faaliyetler ile Hizmet Belediyeciliği kavramına yeni bir boyut kazandırdıklarını söyleyen Belediye Başkanı Süleyman Özçelik “Hizmet Belediyeciliğinde yeni bir basamağı aştık. ‘Tevazu, Samimiyet ve Gayret’ düşüncesiyle çıktığımız milletimize hizmet yolculuğumuzu daha kalıcı ve güzel bir seviyeye ulaştırdık. Gerçek belediyecilik parolasıyla durmak yok yola devam...” diye konuştu.