Her yıl olduğu gibi bu yılda 24 Kasım Öğretmenler gününde öğretmenler gününü unutmayan Nar Belediye Başkanı Süleyman Özçelik, öğretmenler günü dolaysısıyla okulları ziyaret ederek, öğretmenlerin gününü kutladı ve hediye takdim etti.

Nar Fikret Aktekin Ortaokulu, Nar Barboros ilkokulu, Simya Koleji, Zeynepana Anaokulu ve Nevşehir Şehit Demet Sezen Kız Anadolu lisesi olmak üzere kasabadaki okulları ziyaret eden Belediye Başkanı Süleyman Özçelik; "Fedakârlıkların en büyüğünü gösteren, çocuklarımızın eğitim ve öğretimi için çaba harcayan tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyorum" dedi. 

Başkan Özçelik; "Nar Belediyesi olarak eğitim için üzerimize düşen görevi fazlasıyla yapmaya çalışıyoruz. Öğrencilerimiz ihtiyaçlarını karşılamak için çabalıyoruz. Eğitim dostu Belediye olarak ihtiyaç sahibi öğrencilerimize, okullarımıza her türlü destekte bulunuyoruz. Öğretmenler, dünya için, karanlıkların sönmeyen ışığı, cehaletle savaşın en keskin kılıçlarıdır. Bütün öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyor, şehitlerimizi ve ebediyete intikal etmiş öğretmenlerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum " dedi.