Acıgölspor'un heyecan dolu olağanüstü genel kurulu, kulübün geleceğine yön verecek kritik bir dönemeçte sonuçlandı. Sporseverlerin merakla beklediği seçimlerde, kulübün yeni yönetimini belirlemek için gerçekleştirilen genel kurul, Cumhuriyetin 100.yılında olağanüstü olarak yapıldı.

Olağanüstü genel kurulda, Acıgölspor'un gelecekteki rotasını belirleyecek olan başkanlık koltuğu için başkan adayı olan Acıgöl'ün genç esnaflarından Mehmet Dinç koltuğu devraldı.    Olağanüstü Genel kurulda, yapılan oylama sonucunda Mehmet Dinç liderliğindeki ekip, kulübü devraldı. Dinç ve ekibi, taraftarların ve ilçe halkının büyük destekleriyle kulübün yeni dönemini şekillendirecek.

Kulübü devralan Mehmet Dinç, kulübün ileriye taşınması, genç yeteneklerin keşfi, altyapıya daha fazla yatırım yapılması ve ilçenin gençlerini spora yönlendirme, kötü alışkanlıklardan uzak tutma gibi hedeflerle seçim kampanyası yürütmüş ve taraftarların güvenini kazanmıştı. Dinç, yaptığı konuşmada, "Acıgölspor'un geleceği için elimizden gelenin en iyisini yapmaya hazırız. Taraftarlarımızın beklentilerini karşılayacak ve kulübümüzü hak ettiği yere taşıyacak adımları atmaya kararlıyız." ifadelerini kullandı.

Yeni yönetim, kulübün sportif başarısı, altyapı çalışmaları ve taraftar ilişkileri gibi birçok alanda planlarını ve projelerini hayata geçirerek Acıgölspor'u daha da ileriye taşımayı hedefliyor.

Acıgölspor'un taraftarları, kulüplerine olan sevgi ve bağlılıklarını yineleyerek yeni yönetimle birlikte başarı dolu bir gelecek için umutlu olduklarını dile getirdiler.

Yeni dönem, Acıgölspor için heyecan verici bir başlangıç yaparken, görevi devralan ekip, kulübün gençlere ve sporun gelişimine katkı sağlamak için önemli adımlar atmaya hazırlanıyor.Başkan Mehmet Dinç, "Gençler bizim geleceğimiz. Onları spora teşvik etmek, olumlu etkinliklerle buluşturmak ve kötü alışkanlıklardan uzak tutmak bizim önceliklerimiz arasında.Bunun yanı sıra gençlerin spora yönelmesi hususunda hassas davranan ve sonuna kadar yanımızda olduklarını bizlere hissettiren bir Kaymakamımız, Belediye Başkanımız ve İl Spor müdürümüz olduğu için kendimizi şanslı hissediyoruz bu vesileyle de İlçe Kaymakamımız Sayın İsmail Battal'a, Belediye Başkanımız Sayın Ercan Ertaş'a ve İl Gençlik ve Spor Müdürümüz Muhsin Özdemir'e sonsuz teşekkürler ediyoruz. Aynı zamanda, kulüp içi iletişimde herkesin fikirlerine saygı duyarak ve açık iletişim kanalları kurarak taraftarlarımızla daha yakın bir ilişki içinde olacağız." şeklinde konuştu.


Yeni yönetim, kulübün tüm paydaşlarına umut ve heyecan veren bir dönem vadediyor.