Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Arif Parmaksız, Miraç Kandili nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı. Başkan Parmaksız, mesajında Nevşehir halkı ve tüm İslam Alemi'nin kandilini kutladı.

Başkan Parmaksız, mesajında şu görüşlere yer verdi: "Mirac, insanlığın kurtuluşu için gönderilen Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed'in (S.A.V) yaptığı, mukaddes ve manevi bir yolculuktur. Bizim kültürümüzde kandiller, birliğin, beraberliğin, kardeşliğin ve barışın, dayanışma ve muhabbetin özlemiyle tutuşan gönüllerin, ırmakların denizlere kavuşması gibi huzura erdikleri anlardır. Miraç, Peygamberimizin şahsında insanlığın önüne açılan sınırsız bir yükseliş ufkudur. Bu önemli günlerde çevremizle, yakınlarımızla olan bağlarımızı gözden geçirirken, kardeşliğin, barışın, doğruluğun, dürüstlüğün, paylaşımın, hak ve hukuka riayetin insani erdemler bağlamında ulaşılabilecek en üstün değerler olduğunu unutmayalım.
Feyiz ve bereketin coştuğu mübarek gecelerimizden biri olan Miraç Kandili'nin; sevgi, kardeşlik ve barış duygularını kuvvetlendirmesini, ülkemiz ve tüm insanlık alemine mutluluk, huzur ve barış getirmesini diliyor, Nevşehirli hemşerilerimizin ve tüm İslam Alemi'nin Miraç Kandili'ni kutluyorum."