AK Parti Nevşehir İl Başkanlığı’ndan video konferans aracılığıyla gerçekleşen canlı bağlantıya Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran’ın yanı sıra AK Parti Nevşehir İl Başkanı Ali Kemikkıran, AK Parti Nevşehir Kadın Kolları Başkanı Elife Çelebi, AK Parti Nevşehir İl Gençlik Kolları Başkanı Haluk Köybaşı ve İl Genel Meclis Başkanı Gürbüz Dinç katıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Karşımızda bir ittifak yok, eski Türkiye'deki bir koalisyon var. Allah'ın izni, milletimizin desteği ve sizlerin gayretiyle 14 Mayıs seçimlerinde de, hem cumhurbaşkanlığında hem milletvekilliğinde bir kez daha zafere ulaşacağımızdan şüphe duymuyoruz. Bu kutlu mücadelenin son dönemeci olan 14 Mayıs destanını, bir süredir beraber yol yürüdüğümüz, aramıza yeni katılan ve katılacak olan dostlarımızla, Cumhur İttifakı olarak inşallah beraberce yazacağız."  dedi.

Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, "Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN başkanlığında, Genişletilmiş İl Başkanları toplantısını AK Parti İl Başkanlığımızda Telekonferans yöntemiyle gerçekleştirdik. Toplantımız hayırlara vesile olsun…" dedi.