Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki başkanlığında Kayseri’de gerçekleşen AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı İstişare ve Değerlendirme Bölge Toplantısı’na katıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın telekonferans ile katıldığı, AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki başkanlığında 150 belediye başkanları ve il genel meclis başkanlarının katılımlarıyla gerçekleşen AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı Toplantısı Kayseri'de yapıldı.

AK Parti Yerel Yönetimler İstişare ve Değerlendirme Bölge Toplantısına Kayseri, Konya, Adana, Aksaray, Karaman, Kırıkkale, Kırşehir, Mersin, Nevşehir, Niğde, Osmaniye, Sivas ve Yozgat’tan gelen 150 belediye başkanı ve 9 il genel meclis başkanı katıldı.

Savran: "Türkiye Yüzyılı’nı hep beraber inşa edeceğiz"

Toplantı sonrası konuşan Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran; "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın telekonferans ile katıldığı Yerel Yönetimler İstişare ve Değerlendirme Bölge Toplantımızı Kayseri’de gerçekleştirdik. 28 Mayıs’ta tarihi bir başarıya daha imza atacağız." dedi.

Toplantıya Nevşehir'den AK Partili ilçe ve belde Belediye Başkanları ile İl Genel Meclis Başkanı Gürbüz Dinç'te katıldı.