Sevilen yarışma MasterChef Türkiye All Star, Öğretmenler Günü özel bölümünde ödül oyunu ile ekrana geldi. 24 Kasım 2023 tarihli MasterChef 159. bölümde yarışmacılar, ilk turda öğretmenleri ile birlikte yemek yaptı.

Öğretmeni Adnan Donmaz ile birlikte yarışmada gecenin en iyi tabağını çıkaran Hasan, MasterChef'te büyük ödülü kazanan isim oldu.

Öğrencisi Hasan’a Masterchef’te sürpriz yapan öğretmen Adnan Donmaz'da proğramda yaptığı açıklamasında; "Masterchef’te öğrencim Hasan’a Öğretmenler Günü sürprizi yaptık. Değerli Nevşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Savran'ın selamları var size... Nevşehir kabak çekirdeği ve kuru üzümü hediyelerini sizler için getirdik. Şampiyonluk yolunda öğrencim Hasan'a başarılar diliyorum" dedi.

Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran, MasterChef All Star'da Nevşehir'i başarıyla temsil eden Nevşehirli Şef Hasan Biltekin'i Şampiyonluk yolunda başarı dileğinde bulundu.

Başkan Savran; "MasterChef All Star’da Nevşehir’imizi en güzel şekilde temsil eden kıymetli kardeşim Hasan’a ve bütün yarışmacılara başarılar diliyorum. Nevşehir‘imizin coğrafi işaretli ürünleri olan “Kabak Çekirdeği ve Kuru Üzümü” ikram etmek için Master Chef’e götüren Adnan Donmaz’a da ayrıca teşekkür ediyorum." dedi.