Göreme Turizm Geliştirme Kooperatif Başkanı Mustafa Durmaz, 31 Mart 2024 Yerel seçimleri öncesi AK Parti'den Göreme Belediye Başkanlığı için Aday adaylık resmi başvurusunu yaptı.

AK Parti Nevşehir Merkez İlçe Başkanlığı'na giderek, Göreme Belediye Başkanlığı aday adaylığı için müracaatta bulunan Mustafa Durmaz'un başvurusunu AK Parti Merkez İlçe Başkanı Av. Murat Özkaya teslim aldı. Özkaya teslim alırken "Tüm halkımıza ve Göreme kasabamıza hayırlara vesile olması dileğiyle" dedi.

Aday adaylığı başvurusu sonrası açıklamada bulunan Mustafa Durmaz; "Sevdalısı olduğumuz ve doğduğumuz topraklara Göreme ye Belediye Başkanlığı görevi için AK Parti'den özellikle kasabalı vatandaşlarımızın turizmci esnaflarımızın büyük destek ve teveccühleriyle resmi başvuruda bulunarak bu kutsal göreve talip olduk. Tüm Göreme kasabamız için Hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum.

Burada amacımız kırmadan dökmeden incitmeden incinmeden birleştirici bütünleyici ve tamamlayıcı olarak Göreme kasabımıza örnek ve olmassa olmaz Projelerimizle AK Parti hizmetlerini en güzel şekilde getirmek olacaktır.

Göreme kasabamız sadece seçmen sayısı olarak gözüken 1500 kişiden ibaret olmadığı gerçeğinin altını çizmek istiyorum.

Günde yaklaşık beş bin kişiyi misafir eden içerisinde yaklaşık yılda 3 milyon kişinin ziyaret ettiği Açık hava müzesi gibi bir değeri bulunduran,  Dünya kültür mirası listesinde gösterilen Kapadokyanın merkezindeki cennet beldemiz Göreme'nin hak ettiği hizmeti layıkıyla yürütmek adına aday adaylığımızı açıklamış bulunuyorum.

Aldığım bu kararımda emeği ve desteklerini esirgemeyen önce aile meclisi sonra çevremiz ve Göremeli turizmci ve kasabalı halkımıza sonsuz teşekkür ediyorum. Allah hakkımızda ve Göreme kasabamız için hayırlısını versin dedi."