Nevsehir'de Sma Tip 1 Hastası Yusuf Eren'in kampanyasının en başından bitişine kadar bayraktarlığını yapan Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran minik Yusuf Eren'i 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında evinde ziyaret etti.

Annesi Aynur ve babası Yüksel Gostak ile halası  Hatice ve eniştesi Mehmet Ekinci tarafından ağırlanan Başkan Savran, Yusuf Eren'in ailesi ile teker teker bayramlaştı.

Baba Yüksel Gostak'tan durum hakkında bilgi alan Başkan Savran, Yusuf Eren bebek'in gerekli tedavisi sonrası bir an önce sağlığına kavuşması temennisinde bulundu.

Baba Yüksel Gostak, yaptığı açıklamasında; "Yusuf Eren'in sağlık durumu şu an çok şükür çok iyi. Ateşini atlattı. Yurt dışı için geri sayımdayız. Pazartesi günü para transferi için hızlandıracağımız bu işlem 4-5 gün sürüyor. Daha sonra tedavi göreceği yurt dışındaki hastanenin isteğini bekliyoruz.Benim tahminim, bundan sonra önümüzdeki 10-15 gün içerisinde Allah kısmet ederse yavrumuzun tedavisi için Dubai'ye yola çıkmış olacağız. 

Ben bu vesile ile kendisini hanemizde ağırlamaktan büyük bir gurur duyduğumuz şehrimizin el emini Belediye Başkanımız Sayın Dr. Mehmet Savran'a bize çifte bayram yaşattığı için teşekkür ediyorum. Kampanyamızın başından sonuna kadar bizi hiç yalnız bırakmadı. Bayraktarlığını yaptığı kampanyamızı elhamdulillah tamamlamış olduk. Allah kendisinden razı olsun. Rabbim ne muradı varsa versin. "dedi.

Yusuf Eren'in kampanyasına emeği geçenleride unutmayan Baba Yüksel Gostak sözlerini şöyle sürdürdü;

ÖNCELİKLE...

"Bu Ramazan Bayramını Yusuf Eren'e, Bizlere Çifte Bayram yaşattığınız için emeği geçen herkese çok çok teşekkür ederim.

Bu süreçte maddi ve manevi destek olan bütün hayırseverlerden ve Allah Rızası için Gönüllü olan herkes den Allahim Razı olsun. Bu Bayram gününün hürmetine Rabbim günahlarımızı affetsin. Cennetinde cemaline kavuşan kullarından eylesin. Hastalarimiza şifa borçlularımıza eda versin.

Hayırlı ve mübarek olan Ramazan Bayramının rahmeti , bereketi, mağfireti hepimiz üzerine olsun. Dualarınızı bekleriz. Allah'a Emanet olun."