Dubai’de ki tedavisini tamamlayıp, sağlığına kavuşan Minik Yusuf Eren, ailesi ve gönüllüleri ile birlikte, yardım kampanyası boyunca kendilerini yalnız bırakmayarak, büyük destek veren Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran'a teşekkür ziyaretinde bulundular.

SMA Hastası Yusuf Eren'in ailesi ve gönüllüleri, desteklerinden ötürü Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran’a teşekkür ederek bir buket çiçek takdim etti.

"Bugün makam odamda dünyalar tatlısı Yusuf Eren yavrumu ağırladım" diyen Başkan Savran, “Dubai’de ki tedavi sürecini tamamlayıp, ülkemize dönen ve bugün de belediyemize teşekkür ziyaretine gelen Yusuf Eren'imize, babası ve annesi Yüksel ve Aynur kardeşlerime ve değerli gönüllülerine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bu güzel ailemize destek olan tüm hemşehrilerime de şükranlarımı sunuyorum. Ayrıca, yavrumuza ve tüm hastalarımıza Allah’tan şifa diliyorum” ifadelerini kullandı.

Başkan Savran, Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımına; "Yusuf Eren’imiz tedavisini tamamlayıp ziyaretime gelmiş. Maşallah sağlığı gayet iyi..." notu düştü.

AİLE  TEŞEKKÜR ETTİ

Bir kez daha başta Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran olmak üzere Yusuf Eren'e destek olan herkese teşekkür eden aile, “Biz inandık, sizler inandınız, Yusuf Eren’im inandı ve çok şükür buralara geldik. Herkesi çok seviyoruz ve herkese ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. Allah razı olsun. İyi ki varsınız” ifadelerini kullandılar.

Ziyarete Yusuf Eren'in anne ve babası ile birlikte halası Hatice ve eniştesi Mehmet Ekinci, gönüllüsü Ramazan Tavsamaz da eşlik ettiler.

Yusuf Eren gönüllüsü Ramazan Tavsamaz'da; "Bir babanın evladı için verdiği büyük mücadelede "Binde bir ihtimal dahi olsa" bu umudun peşinde olan Yusuf Eren'in ailesi için "Bende varım ve elimden geleni yapacağım" sözüyle kampanyanın daha ilk günlerinden itibaren desteklerini esirgemeyen Sayın Belediye Başkan'ımız Dr. Mehmet SAVRAN Beyefendiyi Yusuf Eren'imiz ve ailesiyle birlikte teşekkür ziyaretinde bulunduk. Kendisine tüm şehrimiz huzurunda teşekkürlerimizi bir borç biliyoruz. Bir şehrin Belediye Başkanı aynı zamanda o şehrin “Şehrül-Emin”idir. Bu şehrin yavrusuna sahip çıkanlara bu şehirde her zaman sahip çıkar." ifadesinde bulundu.