Yaklaşan 31 Mart Yerel seçimlerine ilişkin FİB Haber Merkezine değerlendirmelerde bulunan Büyük Birlik Partisi (BBP) Nevşehir İl Genel Meclis Üyesi 1. sıra adayı Mustafa Batmaz, "Seçimlerin saygı, sağduyu ve demokratik olgunluk içinde gerçekleşmesini diliyorum" dedi.

31 Mart tarihinde yapılacak seçimlerin barış ve huzur ortamında, büyük bir olgunluk içerisinde gerçekleştirilmesi temennisinde bulunan İl Genel Meclis Üyesi adayı Mustafa Batmaz şu ifadelerde bulundu;

Batmaz: '31 Mart'ta Kazanan Nevşehir olsun!'

"“Çok sevdiğim Nevşehirli hemşehrilerim; Seçimler, demokrasinin en temel kurumlarından birisidir. Çünkü sandık millet iradesinin tecelli ettiği yerdir. Sandığa gitmek, katılımcı demokrasinin bir gereği ve önemli bir vatandaşlık görevidir." dedi.

Halkımız, 31 Mart'ta sandığa giderek, partilerin ve adayların ortaya koydukları projelere ve vaatlere göre son sözü söyleyecektir. Bu konuda her zaman olduğu gibi milletimize inanacağız ve milletimizin kararına saygı göstereceğiz. Çünkü demokrasinin temeli budur. 31 Mart'ın başarılı bir şekilde sonuçlanacağına ve millet iradesinin bir kez daha tecelli edeceğine yürekten inanıyoruz. Çünkü millet iradesinin üzerinde herhangi bir irade tanımıyoruz.

'Seçimler birlik, beraberlik ve kardeşlik içinde geçmeli'

“Biz birbirimizi ne kar sevdiğimizi söylersek, demokratik toplumun gereklerini o kadar yerine getiririz.” diyerek, sözlerini sürdüren Mustafa Batmaz, “Önemli olan kalplerin, gönüllerin yakınlaşmasıdır. Demokrasilerde kafa sayısında düşünce, yürek sayısınca sevgi vardır. Hayata farklı pencerelerden bakabiliriz, bunun hiçbir önemi yok. Önemli olan bu güzel ülkenin vatandaşlarıyız. Hepimiz ay yıldızlı bayrağın altında dostuz, kardeşiz. Bu  Milleti millet kılan ne kadar ortak değer varsa hepsine hürmet ederek, o değerlerin altında önce kalplerimizi birleştirelim. Sonra güçlerimizi birleştirelim. Daha güzel bir şehir, bizlerin olsun “ diye konuştu.  

"Nevşehir'in huzurunu bozmaya çalışanlara fırsat vermeyelim"

31 Mart’taki yerel seçimlerin birlik ve beraberlik içinde, kardeşlik içinde geçmesini, ortaya çıkacak demokratik neticenin herkes için hayırlı olması temennisinde bulunan Batmaz açıklamasının sonunda, " Sevgi, saygı, hoşgörü ve huzurun kenti Nevşehir'imizde halkımızın terazisi seçimlerde ortamı germeye huzurunu bozmaya çalışanlara asla fırsat vermeyecek ve bu yollara tenezzül edenlere de Nevşehirli hemşehrimin gereken cevabı sandıkta vereceğine inanıyorum.

Bu vesile ile seçimlerde en önce kazanının Nevşehir olmasını diliyor. 1 Nisan günü hiçbir siyasi parti ayrımı gözetmeksizin tüm adayların birbiriyle kucaklaşarak tebrik edip, başarı dileğinde bulunma olgunluk ve erdemliğini göstermesini temenni ediyorum..." dedi.