Nevşehir Merkez Bekdik Mahallesi Muhtar Adayı Hüseyin Yaşar İyilikli gelecek adına son derece iddialı çalışmalarla geliyor.

Bekdik mahallesinin adeta umudu haline gelen ve geniş kitlelerin takdiri ile muhtarlık yolunda ilerleyen Hüseyin Yaşar İyilikli hizmet yolunda hızlı adımlarla ilerliyor.

GELECEK SEÇİMLER İÇİN DEĞİL GELECEK NESİLLER İÇİN

Bekdik mahallesinin adeta umudu haline gelen ve geniş kitlelerin takdiri ile muhtarlık yolunda ilerleyen Hüseyin Yaşar İyilikli hizmet yolunda hızlı adımlarla ilerliyor.

Hoşgörülü, mütevazı ve beyefendi kişiliğiyle Nevşehir'in sevilen simalarından Muhtar adayı İyilikli iş dünyasının başarılı ismi yükselen enerjisini yerel mahalle temsilciliğinde kullanmaya ve halka etkin hizmet aktarımında aracı olmaya kararlı. Kesinlikle yerel yönetimlerle koordinasyon stratejisi ile hareket eden ve ikili ilişkilerindeki başarısı ile dikkat çeken İyilikli, kendisine ve muhtarlık azalarından son derece emin görünüyor. Mahallenin beklentilerini bir dosya halinde projelendiren ve ilgili kademelere sunma yolunda hazır bulunduran Muhtar adayı İyilikli seçimlerin akabinde ilk iş olarak, halkın sağduyusu doğrultusunda beklentilere yön verebilmek.

Diğer taraftan muhtar adayı İyilikli, sadece hizmet için değil değer katmak için adayım diye konuştu. İyilikli açıklamalarının devamında “32 yıldır esnaflık yapmaktayım mahallenin sıkıntılarını çok iyi biliyorum ve el birliği ile çözülemeyecek sorunun olmadığını düşünüyorum.

Sadece sıkıntıları çözmek yetmez mahallemize değer katmalıyız. Bir yöneticinin vizyonu olmalı. Sadece günlük sıkıntıları gidermek için değil mahalleye değer katabilecek projeleri olmalı. Gelecek için hayalleri olmalı. Bu hayallerini gerçekleştirebilecek inanç ve bilgiye sahip olmalı.

Biz diğer mahalleler gibi olmak yerine, onların ulaşamayacağı bir üst hedefe kilitlenmemiz gerekir ki hayallerimizi gerçekleştiremezsek bile çok büyük yol almış oluruz. İşte bu inançla Bekdik mahallesine talibim. Tabi ki bu hayali tek başıma gerçekleştirmem mümkün değil. Mahalle sakinleriyle ortak akılla çalışarak hedefe ulaşabiliriz. Bu birlik beraberliği sağlayacak bir ekibe sahibiz. Dediğim gibi biz sadece hizmete değil, mahallemize değer katmaya adayız. Gelecek seçimler için değil gelecek nesiller için çalışacağım” dedi.

İşte Muhtar adayı İyilikli'nin önemli projelerinden bazıları;

  • Etap etap tokilerin çevre düzenlemesi
  • Camilerin çevre düzenlemesi
  • Okul giriş ve çıkışlarında güvenlik tedbirlerinin alınması için emniyet işbirliği
  • Trafik ışıklarının düzenlenmesi ve sokak lambalarının düzenlenmesi
  •  İhtiyaç sahipleri için imece kartın gündeme alınması ve böylece alan elin veren eli görmemesi
  • Gençlik merkezi
  • TOKİ yönetimleri ile işbirliği yapılması

Muhtarlığı hizmet elçisi gibi gördüğünü vurgulayan İyilikli, dayanışma ve beraberliği hakim kılmayı amaçladığını sözlerine ekledi.

Kendinden emin sandığa ilerleyen Bekdik Mahallesi Muhtar Adayı Hüseyin Yaşar İyilikli’ye bizde, zorlu yoldaki ilerleyişinde başarılar diliyoruz.

18.8.1964 Nevşehir doğumlu olan Bekdik mahallesi muhtar adayı Hüseyin Yaşar İyilikli, evli ve 3 çocuk babası olup, 32 yıldır sigorta acentesi olarak hizmet veriyor. Ayrıca Nevşehir Lisesi ve Mihriban Emin Günel İlköğretim Okullarında 3 er yıl okul aile birliği başkanlığı görevlerinde bulundu.

Bekdik Mahallesi Muhtar Adayı

Hüseyin Yaşar İyilikli

GSM: 0 532 596 42 22

İnstagram: Yaşar sigorta