Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Nevşehir Belediye Başkan adayı Adnan Doğu, Nevşehir çarşı esnaflarını ziyaret ederek destek istedi.

Nevşehir Nar ve Lale caddesi üzerindeki bütün dükkanlara giren Başkan adayı Adnan Doğu'ya çarşı esnafı yakın ilgi gösterdi. Samimi bir ortamda gerçekleştirilen ziyaretlerde esnaflar, "31 Mart'ta desteğimiz sizlerle' diyerek memnuniyetlerini ifade ettiler.

MHP Belediye Başkan Adayı Adnan Doğu, 'Nevşehir'imizin sorunlarını çok iyi biliyoruz ve çalışmalarımızı bu yönde şekillendiriyoruz. 31 Mart'tan sonra bizlere Allah'ım görevi layık görür, sizlerde oylarınla destek verirseniz sizlerin yaşamış olduğu sorunların çözüme kavuşması adına sizlerle birlikte var gücümüzle çalışacağız. Biz bu yola ' Nevşehir için el ele' sloganıyla çıktık. Sizlerin yaşamış olduğunuz sorunları sizlerin istediğiniz gibi çözüme kavuşturacağız. Nevşehir Belediyesini sizlerle birlikte yöneteceğiz' şeklinde konuştu.

Sohbet havasından geçen ziyarette çarşı esnaflarıyla çay içen Doğu'ya vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. 

Doğu burada yaptığı açıklamasında; "Biz tüm Nevşehirli esnaflarımızın her zaman yanında olmaya, destek olmaya, sorunlarını çözmek için çalışmalar yapmaya söz veriyoruz. Çarşı esnaflarımızın yüzlerini güldürüp onları mutlu etmeye kararlıyız.” ifadelerini kullandı.

Editör: Fikret Capacı