TFF 3. Lig 1. Grupta mücadele veren Nevşehir Belediyespor ligin 26.'ci haftasında deplasmanda ligde 2.sırada bulunan Belediye Kütahyaspor ile karşılaşacak. Maç saat: 15:00 de başlayacak.

Nevşehir Belediyespor ile Belediye Kütahyaspor arasında 2 Nisan Pazar günü oynayacak zorlu karşılaşmayı Ankara Bölgesinden Emre Kaan Çalışkan yönetecek.

Pazar günü saat 15.00'te Dulupınar Stadyumu'nda oynanacak olan Belelediye Kütahyaspor-Nevşehir Belediyespor maçı öncesinde ev sahibi Belelediye Kütahyaspor 25 maçta topladığı 46 puanla 2.sırada yer alırken, Nevşehir Belediyespor ise 41 puanla 6. sırada yer alıyor.

Sezonun ilk yarısında oynanan karşılaşmada Nevşehir Belediyespor kendi evinde Belediye Kütahyaspor ile 1-1 berabere kalmıştı. 

RAKİP Belediye Kütahyaspor!

Zirve yarışının iyice ısındığı son düzlükte Pazar 15.00'da yine zor bir maça çıkıyoruz. Rakibimiz B.Kütahyaspor'da sakat Ali Kemal Özkan dışında eksik bulunmazken 9 oyuncusu ise sarı kart ceza sınırında..

Play-Off mücadelesi veren ve son hafta kendi evinde lider Mersin İ.Y.'nu elinden kaçıran Nevşehir Belediyespor ise Şener Özcan, Özgür Can Özcan, Kerem Can Akyüz, Ali Kuçik, Dilaver Güçlü'lü kadrosuyla puan yada puanlar almak için karşılaşmaya hazırlanıyor.

Kazanmamız halinde Play-Off yolunda önemli bir engeli aşmış olacağız.

Belelediye Kütahyaspor-Nevşehir Belediyespor

Yer: Dumlupınar Stadyumu - Kütahya

Tarih: 2.04.2023 Pazar

Saat: 15:00

HAKEMLER:

Emre Kaan Çalışkan(Hakem)

Vedat Hoşnam(1. Yardımcı Hakem)

Yakup Keçeci(2. Yardımcı Hakem)

Evren Aydoğan(Dördüncü Hakem)

Muzaffer Kaşıkcı(Gözlemci)

Nurullah Öztürk(Temsilci)

Ümit Doğan Üstün(Temsilci)