Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ), Türkiye'nin önde gelen eğitim platformlarından "Benim Hocam" ekibini ağırladı.

NEVÜ Vali Şinasi Kuş Kültür ve Kongre Merkezi'nde, NEVÜ Kariyer Planlama Uygulama ve Araştırma Merkezi (NÜKMER) iş birliğiyle düzenlenen etkinlikte, alanında uzman eğitimciler ile bir araya geldi. Tarih alanında Ramazan Yetgin, Coğrafya'da Bayram Meral, Vatandaşlık Bilgisi'nde Erdal Kesekler, Eğitim Bilimleri'nde Ayşegül Aldemir ve Matematik'te Sabri Zahit'in katıldığı programa yoğun ilgi görüldü.

Programı; NEVÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bayram Deviren, NÜKMER Müdürü Dr. Öğr. Toprak Üyesi Keskin, Müdür Yardımcısı Arş. Gör. Tayyibe Işıl Doğan, üniversite ve lisede katıldı.

"Akademik ve Kişisel Gelişime Katkı Sağlıyoruz"

Programın anlatımında konuşan NEVÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bayram Deviren, "Üniversitemizde böylesine değerli bir ekibi ağırlamaktan büyük mutluluklar alır. Öğrencilerin sınavlara hazırlık yolunda katkı sunacak bu etkinlik, aynı zamanda onların kişisel ve akademik gelişimlerine de destek olacaktır" dedi. Deviren, bu tür iş birliklerinin kariyer planlamalarına ışık içerdiğini vurgulayarak, gelecekte benzer etkinliklerin devam edeceğini belirtti.

Sınav Stratejileri ve Motivasyon Tüyoları Paylaşıldı

Etkinlikte, eğitimciler tarafından KPSS, ÖABT ve MEB AGS gibi sınavlara yönelik çalışma teknikleri, zaman yönetimi, sınav kaygısıyla başa çıkma yöntemleri ve motivasyon artırıcı stratejiler anlatıldı. Öğrenciler, kendileri için düzenledikleri özel oturumlarda kullanılana sorularını yönelterek merak ettikleri bilgiler aldı.