Nevşehirli hemşerimiz Emre Bozkuş, 31 Mart yerel seçimlerinde AK Parti Beyoğlu Belediye Başkan adayı Haydar Ali Yıldız'ın listesinden 7. sıra Belediye meclis üyesi adayı olarak seçimlere girecek. 

Evli 2 çocuk babası Bozkuş, AK Parti'de Beyoğlu gençlik kolları başkanlığı ve gençlik kolları il yönetim kurulu üyeliği görevlerinde de bulunmuştu.

Bizde Nevşehirli değerli hemşehrimiz Emre Bozkuş'a başarılar diliyuz.

Emre Bozkuş Kimdir?

25.06.1993 NEVŞEHİR Boğazköy doğumlu. Çocukluğu ve gençliği İstanbul Beyoğlu’nda geçti. 2011-2015 AK Parti Beyoğlu bostan çukur mahalle Başkanlığı, bugüne kadar AK Parti Beyoğlu gençlik kolları başkanlığı, gençlik kolları il yönetim kurulu üyeliği ve 27.Dönem AK Parti İstanbul 2.bölge milletvekili aday adayı oldu. İstanbul Aydın Üniversitesi muhasebe mezunu olan Bozkuş, evli 2 çocuk babasıdır.

BEYOĞLU İÇİN HEMEN ŞİMDİ

Cefakar ve vefakar Teşkilat Mensuplarımız, Kıymetli Beyoğlu'lu hemşehrilerim, Değerli Genç Kardeşlerim, Hanımefendiler, Beyefendiler; Hepinizi en kalbi duygularımla, hasretle muhabbetle selamlıyorum. Doğduğum, büyüdüğüm hayalim olan Beyoğlu'na hizmet etmek şahsi hayatımın en büyük dileği ve arzusudur. Fakat bu arzumu Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'nın niz gençlere verdiği değer ve önem olmasa asla gerçekleştiremezdim. AK Parti'nin kuruluşundan itibaren Beyoğlu için aşkını ve yüreğini ortaya koyan bu kardeşiniz, kutlu vazife için önce dualarınıza, sonra desteklerinize talip. İstanbul Muradına kavuşacak Beyoğlu Yıldızlaşmaya devam edecek. İlk günkü gibi; Heyecanla, samimiyetle, aşkla ve bitmek tükenmek bilmeyen enerjimizle, Beyoğlu Belediye Başkanımız ve adayımız Haydar Ali Yıldız ile hizmet yolculuğumuza devam ediyor olacağız. Bu vesile ile İlçe Başkanımız Av. Abdullah Enes Özkan'a destekleri için teşekkür ediyorum." dedi.