AK Parti Genel Başkanvekili, Türk Devlet Teşkilatı Aksakallar Heyeti Başkanı Binali Yıldırım, Nevşehir proğramı kapsamında Organize sanayi bölgesinde çalışan işçilerle bir araya geldi.

Nevşehir Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren ve  Türkiye'nin İlk 500 Büyük Sanayi Kuruluşu listesinde yer alan NEVSAÇ Boru ve Profil Üretim Fabrikasında çalışan işçiler ve iş insanları ile birlikte yemekli toplantıda bir araya gelen Binali Yıldırım, AK Parti'nin 20 yıllık icratlarını anlattı.

Burada işçilerin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü kutlayan Yıldırım, 14 Mayıs'ta yapılacak olan seçimlerin önemine vurgu yaparak, Türkiye Yüzyılı için Nevşehirli vatandaşlardan AK Parti Milletvekili adaylarına destek istedi.

Proğrama, Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, Nevşehir Milletvekilleri, Belediye Başkanı Mehmet Savran, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı M.Arif Parmaksız, NTSO Meclis Başkanı Mehmet Ali Öbekli, Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş, AK Parti İl Başkanı Ali Kemikkıran, MHP İl Başknaı Adnan Doğu, AK Parti Nevşehir Milletvekili adayları Süleyman Özgün, Emre Çalışkan ve Rauf Yanar ile partililer katıldı.

Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran yaptığı açıklamasında; "Organize sanayi bölgemizde faaliyet gösteren iş yerlerimizi, AK Parti Genel Başkan Vekilimiz, Sn. Binali Yıldırım ile birlikte ziyaret ediyoruz. Türkiye Yüzyılı yatırım, istihdam, üretim ve ihracatla inşa edilecek." dedi.

Binali Yıldırım, OSB proğramı sonunda Nevşehir Gençlik Merkezinde düzenlenen Gençlik Buluşmasına katıldı.