Turizm sektörünün dijital dönüşümüne odaklanan Butiksoft, ATF 2026’da otel yönetim süreçlerini kolaylaştıran yazılım çözümlerini sektör profesyonelleriyle buluşturdu. Kapadokya’nın turizm temsilcilerinin de katıldığı fuarda, konaklama sektörünün dijitalleşmesi, operasyonel verimlilik ve yeni iş birliği fırsatları öne çıktı.
Turizm sektöründe dijitalleşme, işletmelerin operasyonel süreçlerini daha verimli yönetmesi ve misafir deneyimini geliştirmesi açısından önemini artırırken, teknoloji sağlayıcıları da sektördeki yenilikleri ve iş birliği olanaklarını değerlendirmek üzere uluslararası platformlarda buluşuyor. Bu kapsamda Antalya Turizm Fuarı (ATF 2026)’na katılan Butiksoft, otel yönetim teknolojileri ve sektördeki dijital dönüşüm başlıklarını turizm profesyonelleriyle ele aldı.
Otel yönetim yazılımları geliştiren Butiksoft, fuar boyunca yurt içi ve yurt dışındaki iş ortaklarıyla görüşmeler gerçekleştirerek mevcut iş birliklerini güçlendirmeye ve yeni ortaklık fırsatlarını değerlendirmeye odaklandı.
Otel yönetiminde dijitalleşme ve operasyonel verimlilik
Konaklama işletmelerinin değişen ihtiyaçlarına yönelik yazılım çözümleri geliştiren Butiksoft, ATF 2026’da otel yönetim süreçlerinin dijital araçlarla kolaylaştırılması ve işletmelerin operasyonel verimliliğinin artırılması konularını gündeme taşıdı.
Fuar kapsamında gerçekleştirilen görüşmelerde, konaklama işletmelerinin ihtiyaçları, turizm sektöründe teknolojinin sunduğu fırsatlar ve dijital çözümlerin işletme süreçlerine sağlayabileceği katkılar değerlendirildi.
Otel yönetim yazılımları; rezervasyonların takibi, oda ve müsaitlik yönetimi, operasyonel süreçlerin koordinasyonu ve işletme bilgilerinin düzenli biçimde yönetilmesi gibi alanlarda konaklama tesislerine destek sunuyor. Bu tür çözümler, işletmelerin süreçlerini daha kontrollü yürütmesine ve hizmet kalitesini geliştirmeye yönelik çalışmalarına katkı sağlayabiliyor.
Kapadokya’nın turizm temsilcileri ATF 2026’da
Antalya Turizm Fuarı, Kapadokya’nın turizm potansiyelinin tanıtılması ve bölgenin ulusal ve uluslararası turizm paydaşlarıyla buluşması açısından da önemli bir platform oldu.
Fuara Uçhisar Belediye Başkanı Abdullah Çamcı, Göreme Belediye Başkanı Ömer Eren, Ortahisar Belediye Başkanı Mustafa Ateş ve Çat Belediye Başkanı Zübeyir Kalay da katıldı. Bölge temsilcileri, Kapadokya’nın tanıtımına ve turizmin gelişimine yönelik çalışmalara destek verdi.
Kapadokya’nın konaklama kapasitesi, kültürel mirası ve uluslararası ziyaretçi potansiyeli dikkate alındığında, turizm teknolojileri alanındaki iş birlikleri bölgedeki işletmelerin dijital altyapılarını geliştirmeleri açısından önem taşıyor.
Yeni iş birlikleri için uluslararası temaslar
ATF 2026’ya katılımıyla yurt içi ve yurt dışındaki iş bağlantılarını geliştirmeyi hedefleyen Butiksoft, turizm sektöründeki paydaşlarla temaslarını sürdürdü.
Fuar kapsamında yapılan görüşmeler, konaklama işletmelerinin teknolojik ihtiyaçlarının değerlendirilmesi ve sektördeki iş birliği olanaklarının ele alınması bakımından öne çıktı.
Butiksoft, otel yönetim süreçlerini kolaylaştırmaya ve işletmelerin operasyonel verimliliğini desteklemeye yönelik yazılım çözümleriyle turizm sektörünün dijitalleşmesine katkı sunmayı hedefliyor.








