Nevşehir'de doğan 1 yaşındaki SMA Tip-1 hastası Yusuf Eren Bebek için başlatılan yardım kampanyasında Nevşehir adeta tek yumruk oldu. Dubai’deki tedavi için gerekli olan 1 milyon 823 bin dolar 343 günde toplanınca aile Dubai’nin yolunu tuttu.
 

Ölümcül kas hastalığı olarak da bilinen ve nadir görülen Spinal Müsküler Atrofi (SMA) Tip-1 hastası 1 yaşındaki Yusuf Eren Gostak bebek SMA ile olan savaşını kazandı. Yusuf Eren bebek için 343 günde tamamlanan kampanyanın onuruna balonlar uçurulmuştu. Tedavisi için gerekli olan para  yardım kampanyası ile toplanan Yusuf Eren bebek, şimdi de ilacını almak için ailesi ile birlikte Dubai'ye gitti.

Annesi Aynur ve babası Yüksel Gostak ile birlikte Dubai'da ki hastanede yatışı gerçekleştirilecek olan Yusuf Eren bebeğin tedavisi, gerekli testlerin yapılmasının ardından başlayacak.

Gostak ailesi Nevşehirlilerden helallik istedi...

Baba Yüksel Gostak ; "Sma Hastası Yusuf Eren sizlerin sayesinde yola çıktı. Destek olan emek veren yanımızda olan Allah rızası için destek veren herkesten Allah razı olsun. Bir önü boyu dualarımızdasın.  Sizlerinde dualarınızı bekliyoruz" dedi.

Anne Aynur Gostak ise; "Tüm Nevşehirli hayırseverlerden haklarını helal etmelerini isteyerek yavrularının tedavisi için destek veren herkese teşekkür etti."