AK Parti Nevşehir Milletvekili Adayı Emre Çalışkan, saha çalışmaları kapsamında Belediye Başkanı Mehmet Savran ile birlikte Esnaf ve vatandaşları ziyaret etti. Zahire Pazar’ı ile başlayan seçim gezileri Diriliş Meydanı ve Zübeyde Hanım Caddesi ile devam etti.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Adayı Emre Çalışkan, "Tarihi, kültürü ve doğasıyla huzur şehri olan Nevşehir'imizde deyim yerindeyse ayak basılmadık yer bırakmıyoruz. Şimdiye kadar nice seçimlere nice zaferlere tanıklık ettik. 14 Mayıs'ta bu zaferlere bir yenisi daha eklenecek. Türkiye Yüzyılında kazanan hem Nevşehir'imiz hem de ülkemiz olacak" diye konuştu. 

'MİLLETİMİZ İRADESİNE SAYGI DUYANI SEVER'

"2002 seçimlerinden bu yana devam eden zafer geleneği, bu seçimde de artarak devam edecek" diyen Çalışkan, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan milletimizin bağrından gelen bir liderdir. Bir siyaset dehası, bir dünya lideridir. Milletimiz kendisi için bu kadar hizmet eden, uykusundan feragat eden, uluslararası arenada en iyi şekilde temsil eden Liderine 14 Mayıs'ta tekrar yetkiyi vererek Türkiye Yüzyılı meşalesini yakacaktır."

'ARTIK ESKİ TÜRKİYE YOK'

Türkiye'nin AK Parti hükümeti döneminde yapılan yatırımlarla başarı yönünde büyük bir ivme yakaladığını kaydeden Nevşehir Milletvekili adayı Emre Çalışkan, "Ülkemizin yakın siyasal tarihi iyi bir şekilde irdelendiğinde, AK Parti hükümetlerimizin milletimize olan büyük hizmetleri daha net anlaşılacaktır. Her on yılda bir yapılan modern veya post modern darbelerle milletin iradesine ipotek koymaya çalışanlara Cumhurbaşkanımızın liderliğinde AK Parti kadroları daima 'dur' demiştir. Milletimizin tercihlerini yok sayan herkes milli irade duvarına çarpmıştır. 22 yıllık kutlu yolculuğumuzun en büyük öznesi daima milletimiz olmuştur. 14 Mayıs'ta yeni bir zaferle kazanan yine milletimiz olacaktır" dedi.