Nevşehir’in Çat kasabasında çekimleri gerçekleştirilen “Sevdan Bir Ateş” dizisinin setini ziyaret eden Belediye Başkanı Zübeyir Kalay, oyuncular ve çekim ekibiyle bir araya geldi.

Nevşehir’in merkez ilçesine bağlı Çat kasabası, dizi çekimlerine ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Çat Belediye Başkanı Zübeyir Kalay, kasabada çekilen “Sevdan Bir Ateş” dizisinin setini ziyaret ederek oyuncular ve set ekibiyle buluştu.

Set alanında çekim ekibiyle sohbet eden Başkan Zübeyir Kalay, dizinin oyuncularına ve kamera arkasında görev yapan tüm ekibe çalışmalarında başarılar diledi.

Çat kasabasında gerçekleştirilen çekimlerin, bölgenin doğal ve kültürel güzelliklerinin ekranlara taşınmasına da katkı sunması bekleniyor. Kapadokya’nın eşsiz coğrafyasıyla dikkat çeken Çat, dizi çekimleriyle birlikte yeniden gündeme geliyor.