Bütün Türkiye’de olduğu gibi Nevşehir yerelinde de milyonlarca liralık yatırımlarıyla ülkeye adeta çağ atlatan Ak Parti kadroları Nevşehir için çok büyük önem arz eden bir projeyi daha hayata geçiriyor.

Nevşehir araç trafiğinin rahatlatılması ve gelecek yıllar için büyük önem arz eden Çat Nevşehir yolunun sıcak asfaltlanması projesi Ak Parti Nevşehir İl Başkanı Ali Kemikkıran, Ak Parti Nevşehir Milletvekili Adayları Süleyman Özgün, Emre Çalışkan ve Mustafa Rauf Yanar, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Kamil Duru, İl Genel Meclis Başkanı Gürbüz Dinç ve ilgili kurum temsilcilerinin katıldığı görkemli bir törenle start verildi. Köy yolları başta olmak üzere ihtiyaç duyulan noktaların altyapısı tamamlanmış yollar içinde planlanan sıcak asfalt çalışmaları aralıksız sürüyor.

Çat-Nevşehir yolunun sıcak asfalt projesine start verildiğini söyleyen Ak Parti Nevşehir İl Başkanı Ali Kemikkıran yaptığı açıklamada “Bugün bizler için çok mutlu bir gün. Nevşehir için büyük önem arz eden Nevşehir – Çat yolunun sıcak asfalt çalışmaları için düğmeye basıp start veriyoruz. Cumhurbaşkanımızın talimatları ile bütün Türkiye’de olduğu gibi Nevşehir’de de ihtiyaç duyulan bölgeleri asfaltlıyoruz. İnşallah bundan sonra ki süreçte de eksik kalan yerlerimizi tamamlamaya gayret edeceğiz. Devletimizin gayreti ve planlaması bu yönde, inşallah önümüzde ki süreçte bu tarz çevre yolu projeleriyle daha yaşanabilir daha uygun imkânları vatandaşlarımıza sunacağız. Ödeneklerin ilimize tahsisi için büyük emek gösteren Bakanlıklarımıza, milletvekillerimize, Ak Parti teşkilatlarımıza, bu yatırımlar için katkısı ve desteği olan ilgili bütün kurum ve kuruluşlara teşekkür ediyorum. Yapımına başladığımız sıcak asfalt çalışmalarının Nevşehirimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Yaparsa Ak Parti yapar” diye konuştu.